Cum alegi crema potrivită pentru tenul tău. Trei lucruri esențiale de care trebuie să ții cont

Întreținerea tenului este mai ușoară ca oricând. Trebuie doar să fii atentă la câteva detalii.
Cum alegi crema potrivită pentru tenul tău. Trei lucruri esențiale de care trebuie să ții cont

O rutină zilnică pentru întreținerea tenului presupune spălarea feței cu săpun ușor și apă, aplicarea serului, conturul ochilor și a cremei de față. Dar aici apare în general o problemă. Cum alegi crema potrivită pentru tenul tău.

Cum alegi crema potrivită pentru tenul tău

Iată trei sfaturi de la specialiști pe care să le urmezi pentru a alege crema potrivită pentr tenul tău. Încearcă să le urmezi, pentru ca tenul tă să nu mai sufere din cauza lipsei de hidratare sau a unei creme nepotrivite.

Iată ce ai de urmărit atunci când îți alegi crema de față, conform diariofemenino.com.

1 Află ce tip de piele ai

Primul și cel mai important lucru de care trebuie să ții cont înainte de a alege o anume cremă de față este în mod specific tipul tău de piele. Daca este grasă, are tendința de a se usca odată cu schimbările de temperatură. Dacă poate fi definită ca mixtă, adică are zone uscate și alte mai grase, optează pentru o cremă care să le acopere pe toate.

Dacă ai piele sensibilă sau normală, ori rezistentă, care tolerează majoritatea ingredientelor și alergenilor, poți alege dintr-o mare varietate de creme. Dacă este sensibilă, va trebui să mergi la linia de creme hidratante specifice acestui tip de ten.

2 Ce vârstă are pielea ta

Odată ce am împlinit vârsta de 25 de ani, încep să apară linii de expresie. Intre 30 și 40 de ani, crema facială trebuie să includă și un tratament preventiv pentru riduri. De la 40 de ani trebuie aleasaă o cremă care să încetinească îmbătrânirea pielii și să corecteze semnele îmbătrânirii. Este necesar să faci diferența între vârsta cronologică, cea care îți marchează actul de identitate, și cea care pari a fi. Acesta din urmă este cel important și va depinde de stilul de viață pe care l-ai dus.

3 Pentru ce vrei crema de față?

Crema de față poate fi pentru a hidrata, hrăni și proteja tenul. O cremă include ingredientele active ale unui booster sau a unui ser pentru piele, așa că este foarte recomandat pentru pielea uscată și foto-îmbătrânită să folosească o cremă.

În plus, trebuie pus un diagnostic personalizat, deoarece este cheia succesului în tratamente. De exemplu, pielea de 25 de ani nu poate folosi creme cu ingrediente pentru tenul de 50 de ani. Frumusețea conștientă este aceea în care cineva devine conștient de nevoile lor și creează rutine potrivite pentru a obține rezultate.

Apropo, dacă folosești crema de față în timpul zilei, ingredientele trebuie să includă factor SPF 15 pentru iarnă și mai mare pentru vară. Așa vei fi protejată de radiațiile ultraviolete solare. De asemenea, este recomandată o cremă care conține ceva antioxidant, care protejează și de oxidarea celulelor cauzate de ecranele computerelor.

8.8 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.