Cum am descoperit că soțul meu are două amante. Nu lipsea niciodată de acasă, dar reuşea să fie cu trei femei în acelaşi timp

Fetele erau geloase între ele și s-au trădat una pe alta. Nu mi-a fost greu să le fac să vorbească, fiecare despre cealaltă.
Cum am descoperit că soțul meu are două amante. Nu lipsea niciodată de acasă, dar reuşea să fie cu trei femei în acelaşi timp

Am 35 de ani și sunt în divorț. Soțul meu a reușit să atingă un record greu de egalat. Încă mi-e greu să înțeleg de ce a făcut-o și cum a reușit, fără să mă facă să bănuiesc, măcar, ceva. A fost un maestru, până când am descoperit că soțul meu are două amante.

Și nu aș fi descoperit, probabil, niciodată, dacă între cele două nu ar fi izbucnit un scandal din cauza geloziei.

Titus, soțul meu, avea un program de muncă foarte flexibil. Uneori avea de mers în tot județul, astfel că se întorcea acasă spre seară. Dar nu s-a întâmplat niciodată să rămână peste noapte undeva. Ori la ce oră îl sunam, răspundea și îmi explica exact unde este, dacă era pe drum îmi spunea în ce localitate și cât mai are până acasă. Și asta fără să pun eu întrebări. Nu mi-aș fi putut imagina sub nicio formă că el nu era singur în acele momente sau ca ar fi în altă parte. Aveam încredere deplină și nu îmi puneam, vreodată, problema că ar minți. Nici acum nu înțeleg cum reușea să fie cu trei femei în același timp.

Am descoperit că soțul meu are două amante

Toate acestea s-au spulberat în urmă cu două luni. De atunci toată viața mea s-a întors cu susu-n jos, nu mai pot să cred nimic din ce-mi spune și tot ce vreau este să mă eliberez de el. Din păcate, tocmai am aflat că sunt însărcinată, iar asta înseamnă că voi avea mereu lângă mine o bucățică din el. Dar, chiar și așa, nu mai vreau să-l văd vreodată, în viața mea. Acum, dacă mă gândesc mai bine, cred că nici nu aș vrea să-și recunoască copilul. Prefer să fie doar copilul meu și să nu aibă de-a face cu el.

Mai am șase luni până nasc și sper ca până atunci să fie pronunțat și divorțul și să pot uita de tot ce mi-a făcut. Mai mult, cred că o să-mi desființez și contul de Facebook, pentru că nu mai vreau să-i văd nici pozele.

Mereu posta poze amuzante, glume, uneori întâmplări din locurile pe unde mergea, lucruri interesante. Mă uitam pe contul lui și eram mândră când vedeam comentariile de apreciere. Vedeam și cine îi apreciază postările și nu mă deranja că erau, în mare parte, femei.

Erau geloase una pe alta

Acum două luni, un comentariu mi-a atras atenția. Nu avea legătură cu postarea lui, era un fel de reproș, fără să menționeze exact ce. Mi s-a părut total nepotrivit, nu înțelgeam ce ar avea să-i reproșeze. L-am întrebat despre ce e vorba în mesajul acela atât de codat, iar el mi-a spus că e o colegă de la muncă, frustrată că nu a ajutat-o cu nu mai știu ce problemă. Ei bine, nu m-a ascultat când i-am spus să-l șteargă. Așa că în scurt timp a apărut un răspuns la acel comentariu, în care persoana era acuzată că are o aventură cu soțul meu. Apoi, prima i-a răspuns celei de-a doua și făcea aceleași acuzații.

Acum, totul mi s-ar fi părut amuzant, dacă nu vedeam reacția lui. Eu i-am arătat, râzând, ce discuție poartă colegele lui pe pagina lui de socializare, moment în care a reacționat de parcă ar fi turbat. A început să strige la mine, să țipe să nu-l mai urmăresc, să mă facă psihopată că îi urmăresc activitatea online.

Am înțeles urgent că e ceva în neregulă, așa că le-am contactat pe amândouă și fiecare a trădat-o pe cealaltă. Erau geloase între ele, așa că nu a fost greu să le fac să vorbească. Așa am descoperit că soțul meu are două amante.

Acum suntem în divorț. Nu știu cu care dintre ele va fi oficiala și care va rămâne amantă și nici nu vreau să știu. Tot ce mă interesează acum este sănătatea mea și a copilului meu. Și sper să nu aibă vreo pretenție de tată.

 

 

 

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
6 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *