Cum arată acum actrița din Kassandra! Coraima Torres, neschimbată după 30 de ani

Coraima Torres a jucat cu Osvaldo Rios în Kassandra, telenovela anilor ’90
Cum arată acum actrița din Kassandra! Coraima Torres, neschimbată după 30 de ani

Coraima Torres este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele din lume, apreciată mai ales pentru rolul pe care l-a avut în Kassandra. Chiar dacă au trecut 30 de ani de atunci, actrița este neschimbată.

Cum arată acum Coraima Torres, actrița din Kassandra

Cunoscuta brunetă, în vârstă de 49 de ani, este activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează fotografii cu ea, spre încântarea tuturor fanilor pe care îi are în lumea întreagă.

Coraima Torres a jucat cu Osvaldo Rios în Kassandra, telenovela anilor ’90. Oamenii au fost uimiți de frumusețea ei. Astăzi, actrița venezueleană se mândrește cu un chip și un trup de invidiat. A publicat inclusiv poze cu abdomenul ei, pe care are pătrățele, semn că face sport pentru a se menține în formă. În continuare, actrița primește o mulțime de complimente și aprecieri pentru felul în care arată, scrie playtech.ro.

Cum arată acum Coraima Torres
Cum arată acum Coraima Torres

Coraima Torres a devenit cunoscută când avea 17 ani

Actrița Coraima Torres a devenit cunoscută la vârsta de 17 ani, atunci când impresiona milioane de oameni cu talentul său actoricesc, dar și cu gingășia sa. Acum, după 30 de ani de la celebrul serial, Coraima continuă să fie un etalon de frumusețe naturală, refuzând parcă să îmbătrânească. În prezent este adepta unui stil de viață sănătos, atât în privința alimentației, cât și în ceea ce privește mișcarea, sportul. Zilnic primește o mulțime de comentarii pe rețelele de socializare, unde oamenii o felicită pentru felul în care arată.

Coraima Torres este căsătorită cu Nicolas Montero din anul 1996. Cei doi au împreună un copil, pe Manu Nico Montero. Serialul Kassandra, în care ea a avut rol principal, a intrat în Cartea Recordurilor ca telenovela distribuită în cel mai mare număr de țări: 128.

A mai jucat în „Dulce Ilusion”, „Suenos y espejos”, „Cambio de piel”, „Maria Emillia”, „Querida”, „Amor Latino”, „Soledad”, „Amor del bueno”, „Lorena”, „El ultimo matrimonio feliz” sau „Cinco viudas sueltas”.

Coraima Torres
Coraima Torres

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *