Cum arată acum Maria, fetița adoptată de Victor Ponta și Daciana Sârbu. Imagini de la serbarea micuței

Victor Ponta și Daciana Sârbu au adoptat-o pe Maria în 2020
Cum arată acum Maria, fetița adoptată de Victor Ponta și Daciana Sârbu. Imagini de la serbarea micuței

Victor Ponta și Daciana Sârbu au publicat o imagine emoționantă pe rețelele de socializare. Maria, fiica lor adoptată, a avut prima ei serbare și și-a făcut părinții mândri. Cât de dificil le-a fost să o adopte pe fetiță și cum și-au dat seama că ea trebuie să fie în familia lor.

Cum arată acum Maria, fetița adoptată de Victor Ponta și Daciana Sârbu

Daciana Sârbu și Victor Ponta au adoptat-o pe Maria în decembrie 2020, atunci când micuța avea șase ani. Fostul politician mai are un fiu în vârstă de 18 ani, pe nume Andrei, alături de Roxana, fosta sa soție. De asemenea, cuplul mai are o fată în vârstă de 13 ani, pe nume Irina. Cu toții au primit-o cu brațele deschise pe Maria în familia lor.

Prima serbare a Mariei, fetița adoptată de Victor Ponta și soția sa

Victor Ponta și Daciana Sârbu au participat la prima serbare a micuței Maria, apoi au postat o fotografie pe rețelele de socializare. Din imagine se observă cât de emoționați sunt cei doi alături de micuță, care este costumată în sirenă.

„Sirena și părinții ei mândri”, a scris în dreptul pozei Daciana Sârbu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daciana Sarbu (@daciana)

Victor Ponta și Daciana Sârbu au consultat lista cu copii greu adoptabili

Victor Ponta și Daciana Sârbu s-au consultat cu ceilalți doi copii cu privire la adopție și au așteptat destul de mult până când a fost gata întreaga procedură. După ce au obținut certificatul de părinți adoptatori, aceștia au consultat lista de copii greu adoptabili, potrivit viva.ro.

„Când am văzut-o prima dată am spus că este o asemănare mult prea evidentă și îi râdea toată fața. Am zis că e un copil vesel. Le-am și spus că nu vreau să mai vedem pe altcineva. Am găsit un chip comun care radia bucurie și așa este. Este cel mai vesel copil”, spunea Daciana Sârbu.

Cum a anunțat soția lui Victor Ponta că familia lor s-a mărit

În 2020, atunci când Victor Ponta și Daciana Sârbu au reușit să o adopte pe Maria, soția fostului politician a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare prin care anunța că familia lor s-a mărit.

„Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos si neașteptat viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie in care mai vine un copil. (…) Vă mulțumim tuturor celor care veți înțelege ca nu vom vorbi mai mult despre acest subiect pentru că vrem să o protejăm pe Maria și să o ajutăm să ajungă la un echilibru în noua ei viață alături de noi”, a scris Daciana într-o postare pe Instagram.

7.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.