Cum arată acum membrele trupei Spice Girls. S-au reunit la petrecerea dată de Victoria Beckham cu ocazia împlinirii a 50 de ani: “Cel mai frumos cadou” FOTO

Au cântat împreună hitul ”Stop”

Scris de: Daoud Andra

22 Apr. 2024

Victoria Beckham a schimbat prefixul și a organizat o petrecere grandioasă cu această ocazie. Fosta membră a trupei Spice Girls i-a avut aproape pe prietenii apropiați, dar și pe fostele ei colege din formație. Cum arată acestea în prezent.

Imagini de colecție cu fetele de la Spice Girls

În anii ’90, trupa Spice Girls făcea furori peste tot în lume. Geri Halliwell, Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton și Melanie Chisholm au lansat, de-a lungul timpului, melodii care au dominat topurile, însă la un moment dat, succesul lor s-a stins. Fiecare dintre cele cinci membre ale trupei s-a concentrat într-o altă direcție, însă au continuat să mai apară în formula care le-a consacrat, în diverse ocazii.

Recent, Victoria Beckham, supranumită Posh Spice, a sărbătorit împlinirea vârstei de 50 de ani și a organizat o petrecere pe măsură. I-au fost alături și cele patru foste colege de trupă, printre alte vedete. La un moment dat, cele cinci au cântat împreună melodia ”Stop”, lansată în anul 1998, care le-a adus un succes colosal. David Beckham a surprins momentul într-o filmare publicată pe rețelele de socializare.

Vezi și: Cum arătau David și Victoria Beckham, în urmă cu 24 de ani, când s-au cunoscut. Imaginea a făcut înconjurul lumii, de nerecunoscut

La rândul său, sărbătorita s-a fotografiat împreună cu fostele colege de trupă și a postat imaginile pe conturile ei. ”Cel mai frumos cadou să fim din nou împreună. Le mulțumesc tuturor prietenilor mei și familiei că m-au sărbătorit”, a scris ea, în dreptul imaginilor. Printre invitații de la petrecere, care s-a ținut într-un club privat, s-au numărat și multe vedete de la Hollywood.

Tom Cruise, Salma Hayek, Rosie Huntington-Whiteley, Jason Statham, Gordon Ramsay, Marc Anthony sau Eva Longoria au venit special la Londra, pentru petrecerea Victoriei.

David Beckham le-a surprins pe fete în timp ce cântau

Cum s-a îmbrăcat sărbătorita

Petrecerea a fost una de lux, iar Victoria Beckham a strălucit într-o ținută îndrăzneață. Vedeta a purtat o rochie lungă, din voal transparent, care i-a pus perfect în valoare silueta. ”Posh” a optat pentru un machiaj de seară și o coafură cu bucle lejere.

Vezi și: Adevăratul motiv pentru care David și Victoria Beckham dorm separați. Ce se află în spatele deciziei

Soția lui David Beckham pare că a descoperit secretul tinereții, pentru că arată aproape la fel, de mai bine de 20 de ani. Victoria Beckham acordă o atenție deosebită stilului de viață și face eforturi mari pentru a stopa semnele trecerii timpului. Chiar dacă a născut trei copii, silueta ei nu a trecut prin schimbări radicale, datorită disciplinei de fier.

Victoria Beckham a declarat în trecut că face antrenamente zilnic și că are același regim alimentar, de aproximativ 25 de ani. Vedeta consumă mult pește, legume și fructe proaspete, dar și smoothie-uri.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *