Cum arăta Amalia Enache în adolescență. Imagini de colecție cu știrista Pro TV, e de nerecunoscut

Fotografii de la debutul în televiziune

Scris de: Daoud Andra

14 May. 2024

Este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la noi, însă puțini știu cum arăta la începuturile carierei. Amalia Enache a publicat, la un moment dat, o fotografie făcută în urmă cu mai bine de 20 de ani, când și-a început cariera în televiziune. Cum arăta știrista la acea vreme.

Amalia Enache, despre debutul în televiziune

Telespectatorii o văd la pupitrul Știrilor Pro TV de mai bine de 20 de ani, însă puțini știu cum a început parcursul ei în televiziune. Amalia Enache a vorbit, în câteva ocazii, despre cum a ajuns să prezinte jurnalul de la Pro TV. A absolvit Facultatea de Jurnalism din Timișoara, dar a început să lucreze într-o redacție de știri înainte de a primi diploma.

La 20 de ani era deja angajată la Analog TV, o televiziune locală din oraș. După 3 ani, a venit la București și a mers la sediul Pro TV, să lase o casetă și un CV. A fost angajată, iar de atunci lucrează la acest post. Era singura televiziune pe care o urmărea, după cum a povestit chiar ea, la un moment dat, iar visul de a lucra acolo a devenit realitate.

Vezi și: Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale: „Ar fi total greșit și incorect din partea mea ca mamă să pun această presiune pe ea” VIDEO EXCLUSIV

”O fotografie făcută în urmă cu exact 20 de ani, la prima şedinţă foto organizată de Pro TV pentru mine. Eram foarte la începutul carierei mele în Pro, reporter de teren, arătam şi apăream pe post exact cum mă vedeţi în poză. Acesta era maximum de machiaj pe care îl purtam, iar când am fost abordată de cea care ce avea să devină PR-ul meu, la prânz, în sala de mese, am fost complet bulversată. Visul meu cel mare fusese deja împlinit: să fiu jurnalist la singura televiziune la care mă uitam”, a scris Amalia Enache pe Facebook, la un moment dat, în dreptul unei fotografii cu ea din acea perioadă.

Fotografia din perioada în care Amalia Enache s-a angajat la Pro TV

Despre relația cu părinții

În adolescență, Amalia Enache a avut o relație specială cu părinții ei. Mama și tatăl său au susținut-o în tot ce și-a dorit să facă, i-au acordat încredere și nu i-au interzis nimic. Lecțiile importante pe care le-a primit de la părinții ei i-au fost de ajutor când a devenit, la rândul ei, mamă.

Vezi și: Cum arată mansarda în care locuiește Amalia Enache. Inițial vedeta Pro TV a stat aici în chirie, imagini impresionante

“Mergeam la toate petrecerile! Părinții m-au lăsat și au avut încredere în mine. Bine au făcut! Nu am făcut niciun lucru care să îi stânjenească pe ei sau pe mine. Din clasa a 10-a și a 11-a am fost la absolut toate majoratele! Nu aveai multe de făcut atunci, dar erau majoratele! Mă bucur foarte mult pentru că am avut asta în adolescență. Sunt unele dintre cele mai frumoase amintiri! Atunci ai nevoie să dansezi și să fii cu prietenii. Este foarte crud să nu lași tocmai atunci copiii”, a povestit jurnalista, recent, într-un interviu pentru EGO.ro.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Fiica Andreei Marin, într-o rochie extrem de scurtă
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *