Cum arată mansarda în care locuiește Amalia Enache. Inițial vedeta Pro TV a stat aici în chirie, imagini impresionante

Iată cum arată casa prezentatoarei TV!

Amalia Enache nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de știri de la noi din țară. Ea lucrează la Pro TV de peste două decenii, așa că se poate lăuda cu o carieră remarcabilă și cu câștiguri financiare importante. Cu toate astea, vedeta este extrem de modestă și duce o viață lipsită de lux. Iată cum arată mansarda în care locuiește împreună cu fiica ei, Alma!

Imagini din mansarda în care locuiește Amalia Enache

În vârstă de 47 de ani, Amalia Enache este, fără îndoială, una dintre cele mai bune prezentatoare de știri din România. Ea a văzut pentru prima oară lumina zile în Hunedoara și la dorința tatălui său a devenit jurnlistă.

S-a înscris la o facultate din Timișoara, iar după ce a terminat studiile a luat decizia de a se muta în București. Se întâmpla în anul 2000. La vremea aceea, ea a închiriat o mansardă, situată lângă parcul Cișmigiu. Patru ani mai târziu, a cumpărat-o și a amenajat-o așa cum și-a dorit.

”E o casă pe care mi-am dorit-o foarte mult”

În prezent, Amalia Enache stă în aceeași locuință, dar nu singură, ci împreună cu fiica sa. Casa este alcătuită din trei camere și, deși nu este foarte spațioasă, vedeta este foarte încântată de ea.

”Eu atunci când m-am mutat la București, după studenție, după facultatea de la Timișoara, am stat cu chirie în această mansardă în apropierea parcului Cișmigiu.

E o casă pe care mi-am dorit-o foarte mult, o casă pe care am renovat-o după gustul meu. Nu e o casă mare, este un apartament cu 3 camere, dar e o casă foarte luminoasă și pentru mine e cea mai frumoasă.

Îmi place pentru că e chiar aproape de Cișmigiu, e ca o prelungire a casei noastre, e așa grădina noastră, școala e aproape, mergem pe jos, e centrul aproape, facem aproape totul pe jos și pentru mine este suficient.

Eu nu visez la căsoaie, nu știu, nu am asta ca o dorință”, a spus prezentatoarea TV, care și-a prezentat locuința în urmă cu șase ani de zile.

Citește și Amalia Enache duce mai departe cauza care a legat-o de prințesa Marina Sturdza. „Mi-am luat concediu de la Știri și am plecat cu ea într-o vizită” VIDEO EXCLUSIV!

Cum este compartimentată casa vedetei de la Pro TV

După cum se observă în imaginile din galeria foto a acestui articol, locuința Amaliei Enache este foarte luminoasă, având pereții și mobilierul alb. Livingul se unește cu bucătăria, care este destul de mică, dar este bine compartimentată.

Acolo, moderatoarea a pus aragazul, dar și mașina de spălat. ”Eu nu gătesc foarte mult, dar în această casă se gătește foarte mult, pentru că am un copil care mănâncă foarte bine. Deși este mic locul, de aici ies de câteva ori pe zi felul unu, felul doi și prăjituri”, a spus atunci Amalia Enache.

Citește și Amalia Enache și fiica ei, Alma, sunt eclipsate de cel mai nou membru al familiei. „Ne-a luat tot caimacul” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *