Cum arată Andreea Tonciu, după ce și-a făcut o nouă intervenție estetică. Vedeta și-a etalat mândră noul look

Bruneta s-a tunat din nou
Cum arată Andreea Tonciu, după ce și-a făcut o nouă intervenție estetică. Vedeta și-a etalat mândră noul look

Andreea Tonciu a trecut recent pe la cabinetul medicului estetician. Bruneta s-a lăsat iar pe mâna specialiștilor și a făcut o altă intervenție estetică. Pe rețelele de socializare, vedeta a dezvăluit că este foarte mândră de rezultatul obținut. Iată prin ce transformare a trecut!

Andreea Tonciu, din nou la medicul estetician

Andreea Tonciu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. În mediul online, bruneta are o mulțime de fani, cărora li se destăinuie atunci când se petrece ceva în viața sa. De data aceasta, Andreea Tonciu a relatat pe Instagram că a ajuns din nou la medicul estetician, pentru că își dorește să arate impecabil de fiecare dată.

Bruneta a optat pentru volumizarea buzelor cu acid hialuronic, iar rezultatul a încântat-o foarte mult.

Citește De ce nu mai poartă Andreea Tonciu verighetă. Adevărul despre căsnicia ei, a spus tot fără ocolișuri

”Mi-am pus în buze, nu este prima dată când îmi pun în buze, dar am dat de o clinică super tare. Am fost profund plăcută de această procedură. Oamenii întâi mi-au topit acidul care migrase, era în mustăți acidul meu, am așteptat 2 săptămâni și azi doctorul mi-a dat o formă super frumoasă.”, a declarat Andreea Tonciu pe contul ei personal de Instagram.

foto: instagram

Și-a operat sânii și nasul

Vedeta a recunoscut în repetate rânduri că și-a făcut multe schimbări radicale, iar cele mai mari au fost mărirea bustului și micșorarea nasului. De asemenea, merge constant la tratamente faciale, injectări și are mari grijă de tenul ei, care este mereu lipsit de imperfecțiuni.

„Să umblu la față pentru că nu am umblat la față cu excepția operației estetice de la nas nu am absolut nimic și chiar vreau să îmi fac ceva la față. În viitorul apropiat vreau să îmi fac și eu buzele puțin mai mari și ochi de pisică să fiu o pisică care zgârie rău”, a declarat Andreea Tonciu pentru click.ro.

Citește și: Decizia radicală luată de sora Andreei Tonciu. Unde se mută definitiv

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *