Cum arată Brigitte Pastramă după ce a renunţat definitiv la extensii, gene şi acidul din buze. Nu o mai recunoști!

Vedeta a renunțat la artificiile de imagine

Brigitte Pastramă a renunțat la artificiile de imagine care, într-un fel sau altul, au consacrat-o. Vedeta a recunoscut și ce a determinat-o să renunțe la acidul hialuronic din buze, la extensiile de păr, genele și unghiile false. Motivul din spatele acestor schimbări este inedit și asumat de către brunetă.

Brigitte Pastramă a renunțat la „îmbunătățiri”

Fosta soție a lui Ilie Năstase a renunțat, de o perioadă, să își mai pună unghii și gene false, dar și extensii de păr. De asemenea, a decis să își topească și acidul hialuronic din buze. Brigitte a dezvăluit că a luat aceste hotărâri după ce a început să își renoveze casa din Dubai. Acest proces îi ocupă tot timpul, astfel că nu mai apucă să își întrețină îmbunătățirile aduse în timp.

„Nu am mai avut timp să le întrețin. Asta de când am început să îmi renovez casa. Acidul din buze mi l-am scos pentru că nu îmi mai plăcea cum arătam. Dar le-am făcut în timp. Mai întâi, mi-am scos acidul din buze, apoi nu mi-am mai pus gene… Nu am mai avut timp, pentru că muncesc în fiecare zi, de la ora 9:00 dimineața, care înseamnă 8:00. Vreau să spun că mă trezesc la ora 6:00 și de la 9:00 încep munca. Eu stau în Downtown Dubai și sunt aproape 30 de kilometri până în Arabian Ranches, unde am cumpărat casa. Stau exact vizavi de Mall Dubai, iar aici e o zonă de blocuri de sticlă, cum s-ar spune. Iar eu am casa în zona de vile, în Arabian Ranches. Sunt 28 de kilometri până acolo și fac 60 de kilometri dus-întors”, a declarat Brigitte Pastramă pentru viva.ro.

Cum se simte acum fără artificiile de imagine

Încet, încet, vedeta a decis să renunțe la toate artificiile despre care credea că o înfrumusețează. Pe măsură ce a văzut că înfățișarea ei este mai plăcută fără acestea, a decis să le elimine pe toate iar acum este foarte mulțumită de rezultat. Din păcate, Brigitte și-a aplicat extensii timp îndelungat și chiar ajunsese să uite cum arată naturală. Însă totul are un început!

„Nu mai am timp nici să-mi fac unghiile, nu am timp nici de gene și nici de altceva. Extensiile le-am scos primele, deoarece am considerat că e cazul să mi se regenereze părul și am văzut că îmi stă bine fără ele. Pentru că eu de mult timp nu am mai trăit fără gene și extensii; nu mai știam cum arăt fără ele. Și apoi m-am gândit: ia să văd cum îmi stă și fără acid în buze. Și observ că îmi stă mult mai bine. Și, mă rog, mi-am dat seama că toate chestiile astea mă făceau mai urâtă, nu mai frumoasă. Cred că îmi stă mai bine fără aceste artificii”, a mai adăugat soția lui Florin Pastramă.

Din cauza timpului foarte limitat, Brigitte nu a mai călcat pragul salonului de înfrumusețare. A juns să aibă și culoarea părului naturală! Dar nu regretă, pentru că mulți au fost cei care au complimentat-o pentru felul în care arată acum, adică naturală aproape din cap până în picioare.

„Nu știam cum îmi mai stă fără ele, dacă se purta așa… Mi le-am făcut în timp. Am continuat cu ele și, până la urmă, când nu am mai avut timp, le-am scos. Acum am părul meu natural și m-am și tuns. Am culoarea naturală. După aceea, mi-am scos și genele. Toată ziua trebuia să fiu la coafor, dar eu nu mai am timp de când muncesc și renovez casa, să mă pot muta în ea. Până atunci, eu stau cu chirie și este scumpă. În zona în care stau eu costă chiria câteva mii de euro”, a explicat Brigitte.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a făcut Andreea Antonescu cu toate hainele din perioada Andre
8 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *