Cum arăta Carmen Brumă în adolescență. Avea cu 32 de kg în plus. De nerecunoscut

Cum arăta Carmen Brumă în adolescență. Avea cu 32 de kg în plus. De nerecunoscut

Cum arăta Carmen Brumă în adolescență. Acum este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, fiind apreciată, dar și invidiată în același timp pentru corpul perfect pe care îl etalează la cei 45 de ani ai săi. În adolescență însă, partenera de viață a lui Mircea Badea arăta complet diferit. Avea peste 30 de kilograme în plus și o fizionomie care nu mai se asemănă deloc cu cea de astăzi.

Cum arăta Carmen Brumă în adolescență

De ani buni, Carmen Brumă reprezintă un model pentru femeile care doresc să aibă o siluetă de vis. Prin intermediul programelor sale personalizate, vedeta a adus zâmbetul pe buze multor femei, care au reușit să  ajungă la greutatea ideală.

Însă nu întotdeaun partenera lui Mircea Badea a fost un exemplu pentru cei din jurul său din perspectiva greutății. A avut o perioadă, în adolescență, pe când avea doar 16 ani, când cântărea cu 32 de kilograme în plus față de greutatea pe care o are acum.

Însă prin ambiție, determinare și un meniu bine pus la punct a reușit să dea jos acele kilograme. În plus, a ajutat-o foarte mult și sportul. Povestea ei a inspirat pe mulți și astfel a ajuns în lumina reflectoarelor. Foarte multă lume a fost interesată să afle rețeta unui corp perfect și chiar i s-a propus să scrie o carte pe această temă.

„Sunt foarte mândră că programele mele de slăbit au ajuns la 10.000 de oameni, care au avut încredere în mine.

Acum 20 de ani, când am intrat în lumea televiziunii și am dat primele interviuri, eram la început de drum, am început să povestesc cum am slăbit eu vreo 32 kg. Acesta a fost punctul declanșator.

Apoi, toată lumea avea doar acest subiect de discuție, fiind promovată ca fata care a slăbit 35 kg. M-am lovit de un val de interes. Acest bulgăre s-a rostogolit și am primit oferta să scriu o carte despre această experiență. La început, m-a speriat.

Eu nu scriu, nu-s autor, mi-am zis. Am făcut și asta însă, prin 2007. Apoi lucrurile au decurs foarte frumos. În 2013, am avut record de vânzări. Și familia mea, și apropiații au ținut programele, cu succes”, a dezvăluit Carmen Brumă în urmă cu mai mult timp, conform libertatea.ro.

Cum arăta Carmen Brumă în adolescență
Cum arăta Carmen Brumă în adolescență

Reguli pentru o siluetă de vis

Vedeta a dezvăluit care sunt regulile de bază care te ajută să slăbești până la 5 kilograme într-o săptămână.

  • În primul rând, hidratarea este foarte importantă în opinia lui Carmen Brumă. Ea recomandă să se consume până la 2 litri de apă pe zi;
  • De asemenea, trebuie băute zilnic 2-3 căni de ceai la alegere: verde, păpădie, cozi de cireșe, flori de soc;
  • Cafeaua și ceaiul se beau fără zahăr și fără lapte;
  • Dacă ai poftă de dulce, mănâncă 2 lingurițe de miere.
  • Cine se ia cu 4 ore înainte de somn;
  • Este interzisă pâinea din făină albă,
Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
7.4 27 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.