Carmen Brumă întinereşte pe zi ce trece. Iubita lui Mircea Badea arată fabulos, imaginile o dovedesc

Vedeta este în mare formă la 46 de ani

Carmen Brumă întinerește pe zi ce trece. Ajunsă la vârsta de 46 de ani, vedeta arată extraordinar. Fotografiile sale recente sunt dovada clară că este posibil ca partenera lui Mircea Badea să fi găsit secretul tinereții veșice.

Carmen Brumă întinereşte pe zi ce trece. Vedeta arată fabulos, la cei 46 de ani ai săi

Carmen Brumă este un exemplu pentru multe femei. După ce a avut probleme cu greutatea în adolescență, iubita lui Mircea Badea și-a schimbat complet stilul de viață, adoptând un regim alimentar sănătos și un program de exerciții fizice, iar acum, la cei 46 de ani ai săi, a ajuns să arate fabulos.

Citește și: Carmen Brumă, de nerecunoscut în tinerețe. Uite cum se afișa înainte să ajungă celebră, a suferit o schimbare colosală

Ba chiar pe unele dintre doamne și domnișoare le ajută să ajungă la greutatea dorită și să se mențină sănătoase prin intermediul cărților pe care le-a scris de-a lungul timpului sau a programelor de slăbit pe care le oferă în mediul online.

Odată cu înaintarea în vârstă, dar mai ales cu venirea pe lume a fiului ei și al lui Mircea Badea, provocările au devenit și mai mari pentru Carmen Brumă. Însă prezentatoarea TV nu se dezice de principiile sale pentru o viață sănătoasă și respectă cu strictețe toate regulile privind alimentația și sportul.

În plus, ea se numără și printre realizatorii unei emisiuni TV, care promovează un stil de viață sănătos  – Medicool, dfuzată pe Antena 1.

Ce nu-i lipsește niciodată din geantă lui Carmen Brumă

Blondina este o femeie foarte activă și are grijă să își antreneze corpul cu regularitate, întrucât acest aspect este foarte important pentru a-și păstra silueta mult visată, susține ea. Deși are adesea programul foarte încărcat, nu își încalcă niciodată regulile de alimentație. Ba chiar vedeta a devăluit că are în permanență cu ea o ”caserolă de urgență” cu alimente sănătoase, pentru momentele când i se face foame.

Citește și: Carmen Brumă, despre copilăria ei: „Am fost o fată cu posibilități materiale modeste”. După ce tânjea și câți bani cheltuie acum pe haine: „Îi visam noaptea” VIDEO EXCLUSIV

”Sportul, hidratarea şi mesele, la pachet, sunt variantele la care apelez în perioade aglomerate, în care programul e greu de anticipat. Prefer să-mi iau în geantă „caserola de urgenţă”, aşa o numesc, în care îmi pun alimente sănătoase, care să mă ajute să-mi potolesc foamea, la nevoie.”, a dezvăluit Carmen Brumă într-un interviu pentru Viva!.

Vedeta și-a îndreptat atenția și spre fiul ei de 8 ani, căruia i-a făcut deja un program alimentar și l-a învățat câteva reguli de bază. Prin urmare, acesta respectă cele trei mese zilnice, consumă obligatoriu o legumă proaspătă la fiecare masă și consumă apă în loc de suc.

Sursă foto: Facebook/ Carmen Bruma (Oficial)

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *