Carmen Brumă, despre copilăria ei: „Am fost o fată cu posibilități materiale modeste”. După ce tânjea și câți bani cheltuie acum pe haine: „Îi visam noaptea” VIDEO EXCLUSIV

"În vremurile respective, mai toată lumea nu își permitea"

Este una dintre cele mai cunoscute vedete din România și a reușit să își construiască o carieră strălucitoare, însă Carmen Brumă a rămas la fel de modestă. Vedeta ne-a oferit detalii, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre copilăria ei, explicând cât de greu a fost să obțină prima pereche de blugi.

Carmen Brumă: “Nu îmi iau lucruri scumpe!”

Carmen Brumă are un stil de viață sănătos, însă, la fel ca fiecare om, are o plăcere vinovată. Vedeta adoră dulciurile. În schimb, aceasta se ferește de nopțile nedormite și alte vicii care îi pot îmbătrâni pielea:

“Plăcerea mea vinovată în materie de mâncare o reprezintă dulciurile. Îmi plac foarte tare dulciurile! Ca să spun concret, mă gândesc la niște amandine însiropate, să curgă siropul din ele, să fie proaspete! Foarte rar mi se întâmplă! (n.r. să aibă nopți nedormite) Somnul este cel mai eficient accesoriu de frumusețe anti-aging. Dacă vrei, cel mai bun produs de machiaj este somnul! Fiind la un eveniment unde vorbim despre produse de machiaj, cel mai bun produs de machiaj este somnul! Nu! (n.r. nu bea alcool, nu fumează)”

Ce spune despre prima pereche de blugi

Vedeta a povestit că vine dintr-o familie cu posibilități materiale reduse, astfel că a visat mult timp la prima pereche de blugi. Carmen Brumă s-a bucurat enorm atunci când mama ei a reușit să îi cumpere respectivul obiect vestimentar:

“Mai dăm banii pe echipamente de sport, mai dăm banii pe ceasuri, pe parfumuri. Cam atât! La capitolul acesta, sunt o comoară la casa omului! Nu îmi iau lucruri scumpe. Nu este vorba că nu îmi plac, dar am fost o fată cu posibilități materiale modeste. Ai mei nu își permiteau! În vremurile respective, mai toată lumea nu își permitea! Îmi amintesc cât am tânjit după prima pereche de blugi. Prima pereche de blugi am avut-o târziu, eram în tinerețe, în adolescență târzie! Îi visam noaptea. Când a reușit mama și a pus ban peste ban și mi-a luat din salariul ei prima pereche de blugi, am dormit cu ei de fericire! Niciun alt lucru de îmbrăcat nu m-a bucurat atât de tare pe cât m-a bucurat prima pereche de blugi!”

Citește și De ce nu a apărut niciodată Carmen Brumă în filme sau seriale: “Am fost chemată de câteva ori la casting!” VIDEO EXCLUSIV

De ce preferă să nu își cumpere lucruri scumpe

Carmen Brumă ne-a mărturisit că preferă să nu își cumpere lucruri scumpe, căci, de multe ori, obiectele vestimentare pot să nu mai fie în tendințe destul de repede. Astfel, vedeta a punctat că nu este genul care să își cumpere genți extrem de scumpe:

“Am observat că dacă, îmi cumpăr lucruri scumpe, nu îmi dau aceeași satisfacție. Atunci când îți cumperi ceva, fie că este obiect vestimentar, fie că este bijuterie, trebuie să îți producă satisfacție! Nu îl iei ca să fii în rândul lumii, nu îl iei pentru că îl are și altcineva, îl ții ca să îți producă satisfacție! Am observat că nu mă bucură lucrurile foarte scumpe! Eu am muncit întotdeauna pentru banii mei. Să dau 3.000 de euro pe o geantă, mă doare peste tot! Ce are una mai ieftină? Oricum iese din tendințe sezonul următor! Sigur, sunt niște piese de bază în care poți să investești mai mulți bani, sunt de calitate și durează în timp. Sunt câteva obiecte vestimentare în care merită să investești, dar, în rest, în textile care se demodează la fiecare 2 luni…păi, ce, am înnebunit?”

Citește și Ce diferență de vârstă este între Mircea Badea și Carmen Brumă. Detaliul pe care puțini îl știu despre cei doi

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *