Ce a făcut Carmen Brumă cu primii bani câștigați: “Păcat că nu puteam să spun”. Ritualul său zilnic pentru o siluetă de invidiat VIDEO EXCLUSIV

Care a fost prima sa extravaganță

Carmen Brumă nu mai are nevoie de prezentare, reușind să inspire femei de foarte mulți ani pentru a avea o siluetă perfectă. Domeniul ales îi vine ca o mânușă, astfel că partenera lui Mircea Badea se bucură de o comunitate mare care o urmărește. Totuși, în trecut, după cum ne-a dezvăluit în exclusivitate pentru Ego.ro, primii bani i-a câștigat printr-un concurs de Miss. Iată pe ce i-a cheltuit!

Cum a cheltuit Carmen Brumă primii bani câștigați la un concurs de Miss

Carmen Brumă este cunoscută pentru silueta de invidiat și trăsăturile fine, astfel că nu este de mirare faptul că s-a implicat, în trecut, în domeniul modelling-ului, după ce a câștigat lupta cu kilogramele în plus. Vedeta ne-a mărturisit că primii bani i-a câștigat în urma unui concurs de Miss, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să meargă cu taxiul până acasă:

“Era după Revoluție și am câștigat un concurs făcut de un ziar. Ziua Magazine, țin minte! Făceau un concurs de Miss și era premiu de 5.000 de lei sau 500 de lei pe vremea respectivă. Erau bani! Raportat la banii mei de buzunar, erau o avere! M-am dus la acest concurs de Miss și l-am câștigat. Mi-au dat banii și eram în culmea gloriei! Ce am zis: “Mă duc acasă cu taxiul!”. Asta a fost prima mea extravaganță! Nu mersesem niciodată, nu ne permiteam să mergem cu taxiul! M-am dus acasă cu taxiul! Păcat că nu puteam să spun, nu aveam mobil să zic: “Mamă, tată, coborâți! Vin acasă cu taxiul!”. Atunci, da (n.r. era o aroganță mersul cu taxiul)! Mi s-a părut WOW! Cu primii bani am mers cu taxiul.”

Ar participa la concursul de Miss dacă ar da timpul înapoi

De asemenea, Carmen Brumă a mărturisit că acum lucrurile stau altfel atunci când vine vorba despre concursurile de Miss. Totuși, dacă s-ar întoarce în timp, vedeta ar mai participa la respectiva competiție, mai ales pentru că a câștigat-o:

“Nu se compară! Acum concursurile de frumusețe au ajuns la cu totul alt nivel. Sigur că aș mai participa dacă aș da timpul înapoi! L-am câștigat, da! Aș face fix la fel! Mi-a mai rămas ceva și mi-am luat ceva de îmbrăcat.”

Ce face în fiecare dimineață pentru a arăta bine

Invitată în trecut la emisiunea Ego Life, moderată de Dana Săvuică, Carmen Brumă le-a dezvăluit femeilor din România ce face în fiecare dimineață pentru a se menține în formă:

„Dacă tu ai 20 de minute pe parcursul unei zile și nu pot să cred că, indiferent cât de ocupată ai fi, nu le ai. 20 de minute își găsește oricine. Una dintre caracteristicile programelor mele este asta: ele durează puțin. În 20 de minute lucrezi tot corpul, fără echipamente suplimentare, în confortul propriei case. Eu în zilele mele pline cu multe filmări, mă trezesc la 5 dimineața și fac (n.r. antrenamentul) lângă pat. Exact asta fac.”

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *