Cum arată Carmen Dell’Orefice, cel mai în vârstă model din lume. La 92 de ani a apărut pe coperta Vogue. Galerie foto impresionantă

Vezi cum arată cel mai în vârstă model din lume!

În vârstă de 92 de ani, Carmen Dell’Orefice este recunoscută ca fiind cel mai în etate model de pe întregul mapamond. Ea s-a născut în New York și a fost descoperită de fotografi într-un autobuz pe când avea doar 13 ani. Cu toate că se apropie vertiginos de 10 decenii de existență, Carmen Dell’Orefice lucrează și în prezent. Chiar de curând, ea a apărut pe coperta Vogue. Imaginile cu supermodelul sunt senzaționale!

Imagini de senzaţie cu cel mai în vârstă model din lume. Carmen Dell’Orefice le dă clasă multor femei mai tinere

Unii oameni visează la o carieră care să le aducă faima, în timp ce alții se gândesc doar la bani și așteaptă cu nerăbdare pensia. Cu siguranță, însă, aceste persoane se gândesc doar la partea financiară pentru că nu sunt deloc pasionate de ceea ce fac.

În schimb, primii indivizi pe care i-am dat exemplu adoră să muncească cât mai mult și doresc să-și depășească limitele. O astfel de persoană este și Carmen Dell’Orefice, cunoscută ca fiind cel mai în etate fotomodel în activitate din lume.

La 92 de ani a apărut pe coperta revistei Vogue

Descoperită la frageda vârstă de 13 ani, Carmen Dell’Orefice lucrează și astăzi în industria modei, cu toate că are nu mai puțin de 92 de primăveri. Însă, felul în care arată nu o dă de gol.

Prima ei încercare în lumea modei a fost un eșec epic, dar era destinată pentru mai mult. La 15 ani a avut mai mult succes și a apărut pe coperta revistei Vogue.

Anul trecut, 76 de ani mai târziu, Carmen Dell’Orefice a reușit aceeași performanță, ceea ce a consacrat-o drept cel mai în etate model din întreaga lume.

Citește și Cum arată noua colecție Puma pentru primăvară-vară 2024. Modele în culori vesele, ideale pentru orice vârstă!

A avut o copilărie grea

Carmen Dell’Orefice a avut o copilărie grea, familia ei având mari probleme financiare. La începuturi, superbul model defila pe scene, însă lucra în paralel şi ca croitoreasă pentru a-i putea ajuta pe cei dragi.

Însă, dificultățile au continuat pentru Carmen Dell’Orefice și după ce s-a căsătorit cu Bill Miles. Se întâmpla la începutul anilor 1950. În urmă cu ceva timp, modelul recunoștea că bărbatul a exploatat-o financiar. După separarea de Bill Miles, Carmen Dell’Orefice s-a recăsătorit cu Richard Heimann, dar nici acest mariaj nu a rezistat.

El s-a destrămat odată cu retragerea sa din lumea modelingului în 1958. Din cauza lipsei banilor, Carmen Dell’Orefice s-a reîntors în industria modei în anul 1978 și s-a bucurat de un succes răsunător.

Citește și Kate Moss împlinește 50 de ani. Cum arată celebrul fotomodel fără machiaj și filtre. Cea mai recentă apariție a șocat fanii!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *