Cum arată Carmen Electra, la 51 de ani. Pare că timpul a stat în loc pentru ea. A atras toate privirile pe covorul roșu

Rochia cu decolteu îndrăzneț a făcut furori

Scris de: Daoud Andra

20 Feb. 2024

Carmen Electra a fost prezentă recent la cea de-a 49-a ediție a People’s Choice Awards și a atras toate privirile la eveniment. Artista americană, în vârstă de 51 de ani, a purtat o rochie cu decolteu îndrăzneț, care i-a pus perfect în valoare trăsăturile. Cum arată în prezent actrița care a făcut furori în serialul Baywatch.

Ținuta cu care Carmen Electra a impresionat în California

Pe numele ei real Tara Leigh Patrick, cea care a ales să se prezinte publicului drept Carmen Electra pare că refuză să îmbătrânească. Vedeta care s-a remarcat atât ca actriță, cât și ca model, dansatoare și cântăreață a participat recent la gala People’s Choice Awards, care a avut loc în California.

Vedeta de televiziune în vârstă de 51 de ani a uimit audiența cu o rochie extrem de îndrăzneață, care i-a pus perfect în valoare silueta. Carmen Electra a purtat o rochie lungă, dintr-un material strălucitor, cu reflexii verzi și mov. Rochia a avut un decolteu amplu și era prinsă cu un accesoriu strălucitor în zona gâtului.

Citește și: Imagini nemaivăzute cu Meghan Markle. Cum arăta soția prințului Harry în adolescență și copilărie. E de nerecunoscut

Carmen Electra a asortat o poșetă de culoare argintie, un machiaj smokey și o coafură simplă. Apariția sa a fost apreciată de presa de peste Ocean, iar fotografiile de la eveniment au adunat o mulțime de like-uri pe rețelele de socializare.

Cum arată Carmen Electra, la 51 de ani. Pare că timpul a stat în loc pentru ea. A atras toate privirile pe covorul roșu
Starleta și-a asortat machiajul cu rochia

Decizia luată de Carmen Electra, după 30 de ani de carieră

Vedeta din ”Baywatch” a luat o decizie surprinzătoare la finalul anului trecut. Actrița americană a decis să își schimbe oficial numele și să o cheme și în acte așa cum este cunoscută publicului larg. La finalul lui 2023, ea a depus actele pentru a oficializa lucrurile, astfel încât să se numească și în acte Carmen Electra și să nu se mai prezinte drept Tara Leigh Patrick.

Citește și: Cum arată Vica Blochina, după ce și-a făcut 4 intervenții estetice în mai puțin de o săptămână. “Toate aceste proceduri au șters 10 ani”

Actrița este cunoscută cu numele de scenă din perioada în care a apărut în ”Baywatch” și a făcut un brand din acest pseudonim. Actrița a fost căsătorită de două ori, prima dată cu Dennis Rodman, apoi cu Dave Navarro, dar nu a luat niciodată numele de familie al soțului. În prezent, există zvonuri potrivit cărora Carmen Electra are o relație cu Sully Erna, solistul trupei Godsmack.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *