Cum arată casa impresionantă a Monicăi Tatoiu. Are 9 dormitoare și dispune de un sistem de pază inedit: “Nimeni nu poate intra fără ca eu să știu”

Valoarea casei se ridică la 2,5 milioane de euro

Scris de: Daoud Andra

19 Jan. 2024

Monica Tatoiu este considerată una dintre cele mai de succes femei din România, iar acest lucru se vede inclusiv în averea pe care a adunat-o de-a lungul timpului. Femeia de afaceri și soțul ei locuiesc într-o vilă impresionantă, cu 9 dormitoare, a cărei valoare se ridică la aproximativ 2,5 milioane de euro.

Vila de lux în care locuiește Monica Tatoiu

Monica Tatoiu a investit o mare parte din banii câștigați într-o vilă de lux, aflată în centrul Bucureștiului. Casa în care locuiește are 9 dormitoare și este construită pe locul unei foste gropi de gunoi. Femeia de afaceri a cumpărat terenul în anul 1996 și și-a construit casa visurilor pe el.

În urmă cu doi ani, vila era evaluată la 2,5 milioane de euro. Monica Tatoiu deține tot felul de obiecte de artă, cu care și-a decorat camerele. Și curtea este impresionantă, iar femeia de afaceri și soțul ei sunt cei care se ocupă de îngrijirea spațiului. Cei doi au câteva animale de companie, printre care și o broască țestoasă. În interior, se află și un acvariu cu pești, iar Monica Tatoiu pune mare preț pe energia pe care o transmite spațiul.

Citește și: Câți bani are Monica Tatoiu, de fapt. Averea sa este mult mai mare decât se credea: “Bogată fără să fur”

”Se recomandă la oamenii care au muncă de birou intensă să aibă un acvariu în spate. Îți dă o energie pozitivă extraordinară. Bucătăria, baia și sufrageria sunt elementele fundamentale în care trebuie să creezi energii pozitive”, a povestit la un moment dat Monica Tatoiu.

Exteriorul vilei în care locuiește Monica Tatoiu

Are un sistem complex de securitate

Monica Tatoiu a optat pentru un sistem de supraveghere complex, care să o ferească de hoți. Vila cu două etaje are camere de supraveghere și alarmă, astfel încât vedeta poate urmări în timp real orice mișcare, prin intermediul unei aplicații pe telefon.

”Casa este în permanență conectată și monitorizată de o firmă de securitate și avem posibilitatea să o vedem din orice parte a lumii, prin internet. Eu pot să controlez în fiecare secundă cine este în casă sau afară pentru că toate camerele video îmi sunt accesibile prin internet, iar tot ce se filmează pe aceste camere se transferă în timp real și se înregistrează pe un server. În plus, sistemele de protecție activă anunță într-o secundă firma de pază dacă se întâmplă ca vreun intrus să încerce să ne intre în casă.

Citește și: Ce ține Monica Tatoiu în palatul său cu 9 dormitoare. Nu o să-ți vină să crezi, imaginile spun totul: „Nu le aruncați”

Tot sistemul de protecție a casei este inventat de mine, astfel încât nimeni nu știe cum funcționează și am siguranța că nimeni nu îmi poate intra în casă fără voia mea. Dacă vă uitați bine, ușile de la intrare sunt din termopan vitrat, nu am nevoie de uși supersecurizate, pentru că nimeni nu poate intra în casa mea fără ca eu să știu”, a dezvăluit Monica Tatoiu, în urmă cu ceva timp, pentru Fanatik.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *