Cum arată casa în care se mută Ana Baniciu și Edy Kovacs. Are aproape 100 de ani: “E o bijuterie”

”Este o casă în zonă protejată și este un proiect foarte îndrăzneț”

Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, se pregătesc de o schimbare importantă în viața de cuplu. Cei doi se vor muta într-o vilă somptuoasă din inima Bucureștiului. Imobilul are aproape 100 de ani și este o adevărată bijuterie arhitectonică. Iată cum arată casa în care se mută Anan Baniciu și partenerul ei.

Cum arată casa în care se mută Ana Baniciu și Edy Kovacs

Locuința în care se vor muta Ana Baniciu și partenerul ei are o valoare emoțională neprețuită pentru artistă. Este casa în care au locuit bunicii ei și unde ea și-a petrecut o parte din copilărie. Peste doi ani, vila cu aer boem din centrul Capitalei va împlini un secol de existență.

Citește și: Ana Baniciu are un look nou. Ce tunsoare și-a făcut la scurt timp de la nuntă. Fanii au reacționat imediat: “Păpușă!”

Timp de două decenii, casa a fost închiriată unei singure persoane. Acum, însă, Ana și Edy se ocupă de renovarea imobilului. Proiectul este foarte costisitor și necesită foarte multă muncă, mai ales prin prisma faptului că locuința se află într-o zonă protejată. Artista a precizat că va trebui să conserve ornamentele și elementele de design în conformitate cu aspectul original

Cu toate acestea, ea și soțulei sunt foarte entuziasmați de noua schimbare din viața lor.

„Noi ne mutăm într-o casă care peste doi ani împlinește un secol. Este o casă în zonă protejată și este un proiect foarte îndrăzneț. Am știut de la început în ce ne băgăm, nu e o casă pe care o faci cum ai face-o. Ești limitat la anumite chestii. Adică geamurile nu poți să le pui termopan, trebuie să le faci din lemn, cresc costurile foarte mult, totul e extra. Lemnul trebuie să fie masiv peste tot. Exteriorul trebuie să-l faci identic, sunt 7000 de modele și trebuie să ai grijă de ele.”, a declarat Ana Baniciu potrivit Cancan.

Casa în care vor locui Ana Baniciu și soțul are valoare sentimentală pentru artistă

Cel care a locuit timp de 20 de ani în casa care acum aparține Anei Baniciu este un cetățean de origine turcă, despre care artista spune că acum face parte din familie, având în vedere timpul îndelungat petrecut de el acolo.

Casa se află în zona centrală a Bucureștiului și costă o adevărată avere.

”Da, pe la Rosetti, Parcul Icoanei, zona aia. Sunt niște case superbe. Este casa în care eu am copilărit, este casa bunicilor mei. Bunicii mei au închiriat-o acum 20 de ani, pentru că au considerat că e foarte mare și bunică-mea era obsedată de curățenie. Are aproape cinci metri înălțime tavanul. Are și o scară uriașă, interioară, care trebuia urcată și coborâtă și a fost închiriată, timp de 20 de ani, unui singur om. Este un prieten de-ai noștri, turc, zic prieten pentru că a intrat în familie, îi zice bunicii mele ‘mami’. Anul ăsta, a fost o discuție atât de ciudată, a trebuit eu să mă duc la el, să îi spun că noi am luat decizia să refacem casa asta și că vrem să ne mutăm. Și îmi era aiurea, cum să îl scot pe omul ăsta, care e parte din familia noastră?! A zis că nu e nicio problemă că și el și-a luat un teren la Brașov și vrea să se mute.”, a mai declarat Ana Baniciu.

Cum arata casa in care se muta Ana Baniciu si Edy Kovacs
Cum arata casa in care se muta Ana Baniciu si Edy Kovacs

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit recent

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit religios în toamna acestui an, pe 24 septembrie, la o săptămână de la cununia civilă. Cântăreața a fost condusă la altar chiar de tatăl ei, artistul Mircea Baniciu. După cununia religioasă, mirii și-au primit invitații la petrecere, unde s-au distrat până dimineață.

Mai multe detalii despre acest subiect, poți găsi aici.

Ana și Edy formează un cuplu de câțiva ani, iar în 2021, tânărul i-a oferit partenerei sale inelul de logodnă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *