Cum arată casa lui Elon Musk. Cel mai bogat om din lume locuiește în 35 de metri pătrați: “E micuță de tot”

Te-ai fi așteptat ca proprietarul X, Tesla și Space X să se lăfăie în lux? Nu este deloc așa.
Cum arată casa lui Elon Musk. Cel mai bogat om din lume locuiește în 35 de metri pătrați: “E micuță de tot”

Ce ne mai poate surprinde la miliardarul excentric Elon Musk? Spre exemplu, dimensiunile casei în care locuiește. Deși este considerat cel mai bogat om al tuturor timpurilor, Musk proprietarul Tesla a uimit o lume întreagă cu locuința sa. Dar asta nu e tot. Iată unde își primește musafirii. Locul unde dorm oaspeții săi te va șoca cu adevărat.

Cum arată casa lui Elon Musk. Cel mai bogat om din lume locuiește în 35 de metri pătrați

După ce a achiziționat Twitter, anul trecut, Elon Musk și-a crescut și mai mult averea, ajungând 229 de miliarde de dolari. În urma tranzacției, rațeaua de socializare a fost redenumită ”X”.

Citește și: Cine sunt femeile din spatele celor mai bogați bărbați din lume. Unele au o popularitate imensă, altele stau departe de lumina reflectoarelor

Însă în ciuda averii sale astronomice, Musk nu pare o persoană care să pună accent prea mult pe confortul personal. El locuiește într-o casă minusculă comparativ cu luxul pe care și-l poate permite.

Suntem obișnuiți să vedem bogații lumii locuind în cele mai luxoase palate, însă proprietarul Tesla și Space X nu intră în această categorie.

Invitat în podcastul Full Send, miliardarul a povestit cum este acasă la el, în locuința lui de doar 35 de metri pătrați. De ce a ales să trăiască într-un spațiu atât de mic? Pentru că este aproape de serviciul lui.

”E micuță, micuță de tot. Dar e chiar lângă Rocket Factort. Așa că pot să merg pe jos la serviciu de-acasă de la mine”, a explicat cel mai bogat om din lume.

”Folosesc Boxabl (n.r. adică o încăpere pliabilă, ca o boxă) pe post de casă de oaspeți, așa că, atunci cnd vine vreun prieten la mine, poate sta în cutia pliabilă”, a adăugat Elon.

Potrivit miliardarului, el a cheltuit mai mult pe locuința de oaspeți decât pe propria casă.

”Casa pe care am cumprat-o a costat mai puțin decât această boxă pliabilă, vreo 45.000 de dolari sau cam așa ceva, și am făcut multe schimbări acasă la mine. Am transformat-o într-o casă cu trei dormitoare, pentru că nu avea decât două camere. Dar am modificat garajul, ca să aibă trei camere”, a continuat Musk.

Ce are Elon Musk în casă

Nici la capitolul dotări, casa lui Musk nu iese în evidență cu vreun lucru pompos. Locuința lui dispune de o bucătărie, o sufragerie, un dormitor, o baie și un spațiu de depozitat, scrie clickpentrufemei.ro. În plus, în bucătărie se găsesc o insulă, un frigider și un cuptor.

Citește și: Ce este Threads și cum funcționează de fapt aplicația. Noua platformă de socializare a fost creată de Zuckerberg să rivalizeze cu Twitter

În timpul unui interviu cu Chris Anderson de la TED, din primăvara anului 2022, Elon Musk a vorbit despre averea lui considerabilă.

„Cu siguranță că ar fi o mare problemă dacă aș începe să cheltui miliarde de dolari doar pentru ce consum eu an de an. Dar eu nu fac asta”, a conchis Musk.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *