Cum arată casa lui Liviu Vârciu. Prezentatorul Antena 1 are sală de cinema în propria locuință, imagini impresionante

Actorul are probleme cu vecinii

Scris de: Daoud Andra

29 Feb. 2024

Liviu Vârciu și-a construit casa visurilor lui, în care locuiește în prezent alături de partenera sa, Anda Călin, și cei doi copii ai lor. Vila este situată în zona de nord a Bucureștiului, iar Vârciu a investit o sumă considerabilă în locuință. Ce dotări are casa și de ce spune prezentatorul că la subsol este buncăr.

Liviu Vârciu are sală de cinema și saună în casă

În urmă cu câțiva ani, Liviu Vârciu a achiziționat un teren în zona de nord a Capitalei, unde urma să își construiască vila mult dorită. De-a lungul timpului, vedeta Antenei 1 s-a confruntat cu câteva dificultăți, inclusiv financiare. Vârciu nu a ascuns faptul că, la un moment dat, a rămas fără bani și a apelat la Nea Mărin pentru un împrumut.

Prezentatorul a petrecut mult timp pe șantier și a supravegheat îndeaproape lucrările, pentru a se asigura că totul este făcut ca la carte. ”La subsol e buncăr: am beton de 350, fier de 25… Am băgat să fie… Dacă vine bomba atomică, buncărul meu se ține”, spunea, mai în glumă, mai în serios, Vârciu, atunci când a început șantierul.

Citește și: Cum arată casa Anamariei Prodan din Las Vegas. Imagini impresionante: “Este singura din tot complexul altfel”

El mai declara atunci că la subsol vor fi un garaj, o cameră tehnică, o cramă și un studio de înregistrări. Parterul era proiectat pentru living, birou, bucătărie, o zonă de luat masa și o terasă generoasă. La primul etaj urmau să fie trei dormitoare, fiecare cu câte o baie. Mansarda era destinată unei săli de cinema și unui centru spa cu saună.

„Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri şi Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiştii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet”, a spus Liviu Vârciu, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Liviu și Anda Călin și-au construit casa visurilor

Ce probleme are cu vecinii

Invitat la emisiunea lui Dan Capatos, Liviu Vârciu a vorbit despre împrumutul de 50.000 de euro pe care l-a luat de la Nea Mărin, pentru a-și finaliza casa, dar și despre problemele pe care le are cu vecinii, din cauza locurilor de parcare. Actorul a povestit că are în jur de 20 de mașini și că nu îi ajung locurile de parcare de la casă.

Citește și: Zodia care își cumpără o casă nouă în 2024. Dă norocul peste acești nativi, atrag banii ca un magnet

„Am 20 de mașini, în jur de 20 de mașini (…) În fața casei mele, am patru mașini și în parcare, unde este un supermarket, am două mașini. Și acum ca să îi anunț pe colegii mei, pe vecinii mei frustrați sau oameni care au probleme, în general, cu câte mașini are Vârciu…”, a declarat Liviu Vârciu, la Antena Stars.

”De săptămâna viitoare e cu plată parcarea aia cu mașinile. Să văd unde vă mai îmbulziți. Să văd unde vă mai îmbulziți acolo. Eu am vorbit cu proprietarul și am zis că vreau să închiriez. Nu vrea să vândă locul, că îl luam, l-am închiriat”, a mai spus Vârciu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *