Cum arăta Cătălin Măruță pe vremea când era elev. Imagini rare cu prezentatorul Pro TV din copilărie

Ce spune prezentatorul TV despre copilăria sa

Cătălin Măruță nu mai are nevoie de nicio prezentare! Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV de la noi, soțul celebrei Andra și tatăl a doi copii, David și Eva. Puțini știu însă cum arăta Cătălin Măruță în copilărie, atunci când mergea la școală sau când petrecea timp cu bunicii.

Imagini cu Cătălin Măruță din copilărie. „Îmi e dor să merg, de sărbători”

Cătălin Măruță își amintește cu drag de perioada copilăriei, când petrecea timp la bunicii săi. Avea mulți prieteni și cu toții erau la întrecere, mai ales în perioadele de colindat. De asemenea, nu poate uita zilele în care mergea cu bunica la biserică.

„Îmi mai amintesc de momentele în care mergeam cu bunica mea la Biserică şi văd exact unde stătea acolo. Şi simt LINIŞTEA. Şi imi e dor să merg, de sărbători, ca la noi, în Oltenia, în “piţărăi”, aşa se spune. Ne strângeam toţi copiii şi bătrânii satului şi luam casele la rând, la colindat. Şi eram toţi la întrecere, cine umple mai repede sacul. (…) „Îmi mai amintesc de momentele în care mergeam cu bunica mea la Biserică şi văd exact unde stătea acolo. Şi simt LINIŞTEA. Şi imi e dor să merg, de sărbători, ca la noi, în Oltenia, în “piţărăi”, aşa se spune. Ne strângeam toţi copiii şi bătrânii satului şi luam casele la rând, la colindat. Şi eram toţi la întrecere, cine umple mai repede sacul”, a scris Cătălin Măruță pe rețelele de socializare.

Vezi și – Câți bani plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru școala privată a copiilor lor. Pentru mulți români e o sumă gigantică

Cătălin Măruță formează un cuplu cu Andra de mai bine de 15 ani

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu de mai bine de 15 ani. S-au căsătorit în anul 2008, atunci când el avea 30 de ani, iar ea 22 neîmpliniți. Între ei este o diferență de nouă ani. Au împreună doi copii, pe David și pe Eva și recunosc că, la fel ca pe oricare alt cuplu, trecerea timpului nu i-a ocolit de probleme.

„Cătălin este introvertit, chiar dacă la televizor nu pare. Eu provin dintr-o familie în care ne exprimăm deschis sentimentele. Ne pupăm în văzul lumii, ne spunem Te iubesc de nu ştiu câte ori pe zi. Eu cu bagajul ăsta am intrat în relaţie. Depinde foarte mult de modul în care ai fost educat în familie, în ce mediu ai crescut”, a povestit Andra despre relația dintre ea și Cătălin Măruță.

Vezi și – Andra și Cătălin Măruță sunt în culmea fericirii. Ce face fiul lor, David, la doar 12 ani: “Aventura asta mă duce mai aproape de visul meu”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *