Cum arată Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu, la 51 de ani. Imagini impresionante, nu-i dai vârsta

Iată cele mai recente imagini cu mama fetelor lui Adrian Mutu!

Adrian Mutu și Consuelo au fost căsătoriți timp de 8 ani de zile și au împreună doi copii, mai exact două fete, pe Adriana și Maya. În anul 2013, cei doi au anunțat că au decis să meargă pe drumuri separate. Ce mai face și cum arată fosta soție a lui Adrian Mutu, la 11 ani de la divorțul de fostul fotbalist? Află toate detaliile din acest material!

Imagini din prezent cu Consuelo

Nu este un secret pentru nimeni că Adrian Mutu s-a iubit cu foarte multe femei frumoase de-a lungul timpului, iar unele dintre acestea i-au fost și soții Briliantului.

Prima cu care a ajuns la altar a fost Alexandra Dinu. Cei doi au fost căsătoriți între 2001 și 2003, iar din acest mariaj a rezultat și un copil, un băiat, care a primit numele de Mario.

Consuelo și Adrian Mutu au avut una dintre cele mai mediatizate relații ale vremii

La doi ani distanță după ce a divorțat de mama lui Mario, fostul fotbalist a cunoscut-o pe Consuelo Matos Gómez, originară din Republica Dominicană. Cei doi s-au văzut pentru prima oară în 2005, la scurt timp după ce fostul mare atacant al naționalei României a ieșit pozitiv la cocaină.

În același an, cei doi și-au unit și destinele, după care au devenit părinții a două fete, Adriana și Maya. În anul 2013, însă, Adrian Mutu și Consuelo au surprins pe toată lumea cu anunțul divorțului.

Dar timpul a trecut, iar fiecare și-a găsit drumul în viață. Acum, fostul sportiv este căsătorit cu Sandra Bachici. Cei doi au împreună un băiețel, pe Tiago, în vârstă de 7 ani. Însă, ce mai face fosta soție a Briliantului?

Te-ar mai putea interesa și Primele imagini cu Adrian Mutu, după ce și-a făcut implant de păr în Turcia. Cum arată acum, schimbare majoră!

Cu ce se ocupă acum Consuelo

După ce s-a separat de Adrian Mutu, bruneta a decis să se stabilească în țara sa natală, Republica Dominicană. Tot acolo este și acum, când are 51 de ani. În Republica Dominicană, fosta parteneră a antrenorului și-a deschis propria agenție imobiliară și nu o duce deloc rău cu banii.

Dincolo de asta, Consuelo arată foarte bine, chiar dacă a depășit pragul de 50 de ani. Bruneta are un ten perfect, lipsit de imperfecțiuni și un trup aproape neschimbat. Vezi cele mai recente imagini cu ea în galeria foto a acestui articol!

Te-ar mai putea interesa și Cine este și cum arată soacra lui Adrian Mutu. Este o diferență de 8 ani între ei. Imagini rare cu Mariana Bachici!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *