Cum arată de fapt Bianca Drăgușanu cu părul natural. A renunțat la peruci și și-a arătat mândră podoaba capilară: „Nici măcar nu mai știam ce culoare am la păr”

Vezi cum arată Bianca Drăgușanu cu părul natural!

Bianca Drăgușanu și-a uimit fanii din mediul online cu o nouă schimbare. Vedeta a decis să renunțe la peruci și s-a filmat cu podoaba sa capilară naturală, iar cei care o urmăresc intens pe rețelele sociale au fost surprinși să o vadă așa. Iată cum arată partenera de viață a lui Gabi Bădălău fără perucă. Nimeni nu s-ar fi așteptat să o vadă cu părul natural!

Așa arată Bianca Drăgușanu cu părul natural

La 41 de ani, Bianca Drăgușanu se poate lăuda cu un trup de invidiat. Vedeta a muncit mult ca să ajungă la o asemenea siluetă, așa că este un model de urmat pentru toate femeile din România și nu numai.

Totodată, iubita lui Gabi Bădălău nu a avut nicio problemă să recunoască faptul că, de-a lungul timpului, a apelat și la ajutorul medicilor esteticieni pentru a arăta perfect.

Bianca Drăgușanu s-a filmat fără peruci

Totuși, diva spune că a făcut și unele greșeli. Chiar de curând, vedeta le-a transmis fanilor ei din mediul online că regretă faptul că a urmat unele tratamente în speranța că va avea un păr sănătos și bogat.

Iubita lui Gabi Bădălău spune că acestea i-au făcut mai mult rău decât bine. Prin urmare, Bianga Drăgușanu a decis, recent, să se aranjeze singură. Vedeta și-a spălat părul acasă, a așteptat ca acesta să se usuce și nu a utilizat niciun produs de styling. Totodată, ea nu a folosit nici măcar placa sau ondulatorul, iar rezultatul a fost de-a dreptul uimitor.

Citește și Cum arată Bianca Drăgușanu, după ce și-a topit acidul hialuronic din buze. A postat primele imagini la scurt timp de la intervenție: „Arată binișor”!

”Vă prezint acest păr frumos și minunat”

Astfel, toată lumea a putut să observe ce păr natural are Bianca Drăgușanu. Podoaba capilară a vedetei este superbă, cu toate că spune că a exagerat cu tratamentele o lungă perioadă de timp. Mai mult, iubita lui Gabi Bădălău susține că, la un moment dat, nici nu mai știa ce culoare are, de fapt, părul ei.

”Atenție! Deci, vă prezint acest păr frumos și minunat care mi-a crescut în trei ani de zile. La un moment dat nu mai știam nici ce culoare are părul meu.

Nici nu mai aveam foarte mult păr, eram blondă și exageram cu tot ce îi făceam. A crescut timp de trei ani, deși nu e foarte aranjat. A crescut datorită faptului că nu m-am mai stresat, nu am mai exagerat cu vopsitul și coafatul, decoloratul mi-a distrus părul.

Am renunțat să îl mai decolorez. De-a lungul timpului am luat suplimente ce m-au ajutat și au stimulat creșterea firului de păr”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Citește și Bianca Drăgușanu s-a transformat radical, de-a lungul timpului. Cum arăta diva la fiecare etapă a celebrității FOTO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
1.7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *