Cum arăta Giulia Anghelescu, în urmă cu aproape 20 de ani. Concurenta de la America Express 2023 a trecut prin transformări spectaculoase

Soția lui Vlad Huidu arată diferit acum
Cum arăta Giulia Anghelescu, în urmă cu aproape 20 de ani. Concurenta de la America Express 2023 a trecut prin transformări spectaculoase

Giulia Anghelescu, una dintre cele mai cunoscute artiste din România, a acceptat să plece în America Express alături de soțul ei, Vlad Huidu. Solista are în prezent 38 de ani și este într-o formă fizică de invidiat. Însă în urmă cu mai bine de 20 ani, Giulia era total schimbată! Iată cum arăta concurenta pe vremea când cânta în trupa Candy. Abia dacă o recunoști!

Cum arăta Giulia Anghelescu pe vremea când cânta în trupa Candy

Giulia Anghelescu, împreună cu soțul ei, Vlad Huidu, participă la America Express- Drumul Soarelui, iar telespectatorii urmăresc cu mare interes parcursul lor în show-ul televizat de la Antena 1. Solista este căsătorită de ani buni cu fratele lui Șerban Huidu, alături de care are doi copii. În plus, ea a făcut parte din trupa Candy și a fost solista formației Dj Project. La vremea respectivă, mai exact cu 20 de ani în urmă, Giulia Anghelescu era idolul tuturor adolescentelor.

Împreună cu Selena și Claudia, Giulia forma trupa Candy, iar concertele curgeau pe bandă rulantă. Cu toate acestea, Giulia arăta total diferit față de cum este în prezent. Când activa în Candy, ea avea părul lung, șaten, și purta un machiaj specific vremii respective.

A trecut pe la medicul estetician

Dacă înainte nu trecuse pe la medicul estetician, ei bine, Giulia se mândrește acum cu silueta sa. De-a lungul timpului, solista a trecut printr-o serie de transformări fizice, care i-au schimbat total înfățișarea. Giulia Anghelescu a recunoscut că și-a făcut doar două operații estetice, și anume o rinoplastie și mărire de sâni.

„După ce am slăbit, s-au dus toate pe apa sâmbetei şi am zis că mi-aş dori să fac intervenţia de mărire a sânilor, dar nu era o chestie fără de care nu puteam să trăiesc. Numai că, fiind foarte bună prietenă cu doctorul care m-a operat, el când ne întâlneam îmi zicea: «Haide, vino pe la mine!». De trei ori m-am programat, în trei ani diferiţi”, a mărturisit Giulia într-o emisiune tv.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Vlad Huidu de la America Express sezonul 6. El și Giulia Anghelescu au fost la un pas de divorț

Arată fenomenal la aproape 40 de ani

Acum, vedeta este mulțumită de cum arată și nu ezită să-și etaleze corpul în toată splendoarea. Pe rețelele de socializare, Giulia își încântă cei peste 400.000 de fani cu imagini senzuale, cu toate că mai are puțin și se apropie de 40 de ani.

„Sunt extrem de cameleonică, îmi place să mă joc cu stilul, să descopăr lucruri noi. Orice m-a provocat am făcut! Am făcut o rinoplastie – pentru că aveam deviaţie de sept din cauza unui accident la schi, din copilărie – şi o augmentare mamară, după cele două sarcini şi alăptări. Mi-am zis că vreau să ajung la cea mai bună versiune a mea până la 40 de ani. Nu am făcut schimbări majore cu operaţiile astea estetice şi mi le-am asumat. Acum sunt extrem de fericită cu mine fizic, psihic, emoţional”, declara cântăreața pentru okmagazine.ro.

foto: instagram

Citește și: Motivul pentru care Giulia și Vlad Huidu au fost despărțiți un an și jumătate. Cum s-au împăcat, detalii neștiute despre relația celor doi

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce înțelegere au făcut Cristi Borcea și Valentina Pelinel
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *