Cum arată inelul fabulos pe care Jennifer Lopez l-a primit de la Ben Affleck. Costă în jur de 10 milioane de dolari

Jennifer Lopez a fost cerută în căsătorie cu un inel fabulos de peste 10 milioane de dolari. Cum arată inelul.
Cum arată inelul fabulos pe care Jennifer Lopez l-a primit de la Ben Affleck. Costă în jur de 10 milioane de dolari

Cum arată inelul fabulos pe care Jennifer Lopez l-a primit de la Ben Affleck. Jennifer Lopez a acceptat a doua ei propunere în căsătorie de la actorul Ben Affleck. Aceasta a împărtășit vestea printr-un newsletter trimis chiar prin intermediul site-ului ei, „On The JLo”. Vedeta și-a etalat astfel și noul inel de logodnă cu diamant verde, de 8,5 ct.

Prima dată Affleck a cerut-o în căsătorie pe Jennifer în noiembrie, 2002, cu un inel cu un diamant roz de 6,1 carate de la Harry Winston, estimat la 2,5 milioane de dolari. Ulterior, după ce s-au despărțit, doi ani mai târziu, Lopez i-a dat inelul înapoi. Cu toate astea, JLo și-a amintit cât de mult a „adorat să-l primească” într-un interviu acordat în 2020, în cadrul Apple Music Zane Lowe.

De când au reluat relația, Ben Affleck și Jennifer Lopez formează unul dintre cele mai frumoase cupluri. Cei doi par că se înțeleg mai bine ca oricând, iar vestea logodnei lor a surprins pe toată lumea.

Cum arată inelul fabulos pe care Jennifer Lopez l-a primit de la Ben Affleck

Cum arată inelul fabulos pe care Jennifer Lopez l-a primit
Aşa arată inelul de logodnă dezvăluit în newsletter-ul “On The Jlo”

Affleck i-a dăruit acesteia un inel care costă în jur de 10 milioane de dolari. Inelul de logodnă are o piatră verde, cu o mare importanță pentru cântăreața.

„Întotdeauna spun că culoarea verde este culoarea mea norocoasă”, a declarat Lopez, în vârstă de 52 de ani, într-un interviu. „Poate vă amintiți o anumită rochie verde. Mi-am dat seama că sunt multe momente în viața mea în care s-au întâmplat lucruri uimitoare când purtam verde.”, a mai spus aceasta.

Referitor la inel, piatra prețioasă are o simbolistică aparte pentru Jennifer Lopez. Aceasta a oferit mai multe detalii despre asemănarea culorii verde cu pasărea colibri.

„Întotdeauna am avut o legătură specială cu păsările colibri. Mi-am dat seama că mulți oameni spun că simbolizează dragostea. Deci, simt că oriunde merg, ele mă urmăresc. Ori de câte ori sunt într-un moment de îndoială și confuzie, o pasăre colibri apare în mod magic lângă fereastra mea, amintindu-mi că universul ne va vorbi întotdeauna dacă suntem deschiși la semne.”

Lopez a stârnit zvonurile despre o posibilă logodnă recent, când a fost fotografiată purtând inelul cu diamante. Fotografiile realizate de paparazzi au fost însă făcute de departe, lipsite de claritate.

Expertul de top în diamante, Zack Stonea declarat pentru ELLE.com că, de asemenea, crede că acesta este un diamant verde. Acesta mai menționează că ar fi vorba de o piatră tratată cu tehnici speciale, pentru a-i scoate în evidență nuanța specifică.

sursa foto: instagram.com/jlo

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
8.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *