Cum arată Irina Loghin, la 84 de ani, în costum de baie. Imagini din vacanța de lux petrecută alături de fiul ei, apare într-o formă de invidiat

Irina Loghin, imagini inedite de pe plajă, în costum de baie.

Irina Loghin este într-o formă de zile mari! La cei 84 de ani ai săi, cântăreața de muzică populară demonstrează că vârsta nu este decât un număr. Aflată în vacanță într-o destinație exotică, alături de fiul ei, artista s-a lăsat fotografiată în costum de baie și a publicat imaginile pe rețelele de socializare. Iată care este secretul formei sale de invidiat.

Cum arată Irina Loghin, la 84 de ani, în costum de baie

Irina Loghin a dat costumul popular pe costumul de baie. Cea supranumită „regina muzicii populare” se află într-o vacanță de lux alături de fiul ei, Ciprian Loghin Cernea. Cei doi au părăsit România și au ales o destinație cu multe grade în termometre.

Fiul artistei a distribuit mai multe fotografii cu el și mama sa pe rețelele de socializare. Îmbrăcată în costum de baie dintr-o singură piesă și cu zâmbetul pe buze, Irina Loghin se bucură de vacanța relaxantă, alături de băiatul ei.

Irina loghin si fiul ei, vacanta de lux intr-o destinatie exotica

Citește și: Ce s-a ales de prezentatoarea care a dat-o afară pe Irina Loghin de pe scenă. Doina Baciu a primit o lovitură dură

Artista a demonstrat că te poți menține într-o formă de invidiat indiferent de vârstă. Interpreta de muzică populară este cunoscută o adeptă a stilului de viață sănătos. A renunțat de tot la carne, cu excepția celei de pește și consumă preponderent doar alimente de origine vgetală.

”Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, spunea, cu ceva vreme în urmă Irina Loghin, în cadrul unei emisiuni TV.

„În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani. Dieta vegetariană mă întinereşte şi fizic, şi sufleteşte. Nu aş renunta la acest mod de viaţă pentru nimic în lume”, mărturiseşte Irina Loghin, potrivit jurnalul.ro.

Din rutina Irinei loghin nu lipsește sportul

Însă nu doar dieta o ajută pe Irina Loghin să se mențină în forma, ci și sportul. Artista a mărturisit că face multă mișcare și le recomandă femeilor să îi urmeze exemplul.

”Fac multă mișcare, multă mișcare zi de zi. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mișcarea este sfântă pentru a te menține sănătoasă. Normal că îmi simt și eu anii, că sunt destui, dar mișcarea este extraordinară, asta mă ajuta foarte mult”, a spus Irina Loghin.

Citește și: Mărturisirea făcută de Irina Loghin, după ce a fost dată afară de la spectacol. Ce a spus despre prezentatoarea Doina Baciu, care a scos-o de pe scenă

Secretul Irinei Loghin pentru un somn odihnitor

Pe lângă toate acestea, somnul este și el foarte important, explică celebra interpretă de muzică populară. Ea a dezvăluit trucul la care apelează pentru a avea un somn odihnitor și liniștitor. Irina Loghin își face o pernă din bumbac în care pune flori de lavandă sau tei.

Citește și: Ce pensie specială are Irina Loghin, la 84 de ani. Suma pe care artista o încasează lunar, după un mandat ca parlamentar

”Fac o pernă din pânză de bumbac, pun floare de lavandă înăuntru şi o aşez aproape de perna pe care dorm noaptea. Îmi dă un somn liniştitor, e nemaipomenit! Şi cu cele de tei la fel, mai ales că acum e vremea lor. Sunt zile frumoase! Când eram la ţară aveam pădure de tei aproape de casă, urcam dealurile, era un miros extraordinar!”, spunea artista în urmă cu ceva timp, într-un clip postat pe pagina sa de Facebook.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
5 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *