Cum arată, la 21 de ani, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu. S-a transformat într-o tânără superbă, imagini impresionante cu Carmina

Fiica lui Liviu Vârciu și-a serbat recent ziua de naștere. Carmina Vârciu a împlinit frumoasa vârstă de 21 ani, iar tatăl ei nu a lăsat să treacă acest eveniment fără să îi facă o surpriză. Deși nu a putut fi alături de ea, prezentatorul TV i-a transmis fiicei sale un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Cum arată, la 21 de ani, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu

Pe data de 8 mai, Carmina Vârciu a împlinit vârsta de 21 de ani. Încă de la primele ore ale dimineții, tânăra a primit nenumărate mesaje și cadouri.

Unul dintre ele a venit chiar din partea tatălui ei. Pe contul său de socializare, acolo unde își ține urmăritorii la curent cu ultimele noutăți din viața sa, Liviu Vârciu a postat două fotografii cu fiica lui cea mare. În una dintre ele, Carmina ține în brațe un buchet de lalele, iar în cea de-a doua are baloane cu vârsta ei.

De asemenea, prezentatorul TV i-a scris și un mesaj emoționant.

„LA MULTI ANI FETIȚA LUI TATI!!! TE IUBESC PRIMA MEA MINUNE!”, a scris Liviu Vârciu.

Tânăra locuiește acum în București, însă pentru că nu a dorit să își petreacă ziua de naștere singură, a mers la Arad, acolo unde locuiește mama ei, pe care nu o mai văzuse de mult timp.

Carmina a postat și ea imagini de la ziua sa de naștere, dar le-a transmis și un mesaj celor care o urmăresc.

„21. Sunt fericită. Vă mulțumesc tuturor pentru toate mesajele frumoase. Vă îmbrățișez pe toți. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce mi-a dăruit Dumnezeu până acum și de ce îmi va mai dărui de acum încolo”, a scris pe Instagram Carmina.

Carmina, fiica lui Liviu Varciu
Carmina, fiica lui Liviu Varciu

Liviu Vârciu și fiica sa, în relații tot mai reci

În ultima perioadă, relația dintre Liviu Vârciu și fiica sa a devenit din ce în ce mai rece. Carmina nu s-a ferit să recunoască acest lucru și a dat de înțeles că nu îi este deloc indiferentă această situație.

„Nu mă feresc. Anumite chestii din viața mea voiam să le țin pentru mine, dar este greu să le țin. Eu cu tata am fost ok o perioadă, acum suntem mai distanți.

Nu știu ce gândește el, probabil că vrea să vadă că mă descurc singură din orice punct de vedere, sau nu știu. El este ocupat cu munca și cu filmările și eu sunt ocupată și nu ne vedem, sau nu facem niciun sacrificiu”, a declarat Carmina, la Antena Stars.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *