Cum arată Laura Cosoi, după cea de-a treia naștere. Imagini inedite cu actrița și fiicele ei. FOTO

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin, au împreună trei fete

Laura Cosoi și-a revenit spectaculos după cea de-a treia naștere! Cunoscuta actriță a realizat deja un pictorial superb alături de cele trei fetițe pe care le are alături de soțul său, Cosmin. Imaginile i-au cucerit pe cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Cum arată Laura Cosoi, după cea de-a treia naștere. Imagini inedite

Laura Cosoi a născut în urmă cu câteva săptămâni cea de-a treia fetiță și, zilele trecute, a decis să facă o ședință foto alături de cele trei fiice: Lara, Rita și Vera. Fetele mai mari au fost asortate cu mama lor, purtând rochii în nuanțe de galben. Micuța Lara a stat în brațele mămicii care radiază de fericire.

“Dimineața a început cu îmbrățișările calde ale Ritei, am fost la biserică, ne-am plimbat în parcul Cișmigiu, am ieșit la prânz în oraș, am urmărit Magic Arch și am povestim mult despre lumea subacvatică, despre peștii pe care i-am întâlnit în călătoriile noastre, dar și despre cei cu care se joaca seara la baie, am făcut planuri pentru vacanța ce vine și uite așa mi-am mai alinat dorul de ele! 🌼 Ce duminică frumoasă, câtă bucurie îmi aduc minunile astea de fetițe și ce bine că am reușit sa “fur” un sărut și o îmbrățișare de la Cosmin 🌻 #Rita #Vera #Lara #familie #mama #dragoste”, a scris Laura Cosoi în dreptul imaginilor.

Laura Cosoi, pictorial cu fiicele sale
Laura Cosoi, pictorial cu fiicele sale

Laura Cosoi, totul despre botezul micuței Lara. Ce tradiții vor respecta

Laura Cosoi ține la tradiții, așa că, inspirată de minunatele amintiri din familia sa, actrița o să facă botezul micuței Lara în Maramureș, la fel ca la surioarele mai mari. Vedeta a mărturisit pentru ego.ro că este important să nu existe diferențe între copii, ținând cont că aceștia sunt atenți la detalii.

“Botezul o să îl facem în Maramureș, cu siguranță. Vrem să fie aceeași biserică, același preot. Ne-am gândit să păstrăm tradiția pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste. Așa s-a făcut și la noi în familie, la aceeași biserică și același preot, s-a păstrat cumva. Să nu se facă diferența între copii, că unul este botezat undeva și celălalt în altă parte. Copiii sunt atenți la detalii, vor să știe aceste lucruri”, a mărturisit Laura Cosoi.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează un cuplu din anul 2012. În 2015 s-au căsătorit, iar împreună au trei fetițe: Rita, Vera și Lara.

6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.