Cum arăta Loredana Groza, în 1990, când avea 20 de ani. Acum este total schimbată. Cu greu o recunoști, imagini de colecție

Imagini rare cu Loredana Groza în tinerețe.

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. A reușit să intre în inimile fanilor încă de la primele melodii cântate în fața publicului. Extrem de talentată, carismatică și cu o energie debordantă, artista a ajuns în scurt timp să fie una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din vremea comunismului, reușind să se mențină în topurile muzicale până în zilele noaste. Însă pe lângă talentul artistic, Loredana Groza a fost întotdeauna apreciată și pentru furmusețea ei. Iată cum arăta cântăreața la 20 de ani.

Cum arăta Loredana Groza, în 1990, când avea 20 de ani

Loredana Groza (53 de ani) este fără dar și poate o artistă desăvârșită. A devenit celebră înainte de Revoluția din 1989, atunci când a lansat piesa ”Bună seara, iubite”, compusă de Adrian Enescu pe versurile poetului Lucian Avramescu.

Melodia a avut un succes colosal, transformând-o pe artistă dintr-o tânără de 18 talentată și pasionată de muzică într-un adevărat idol al generației sale și nu numai.

Citește și: De ce a plecat Loredana Groza de la Pro TV, după ce ani de zile a fost vedeta postului. Declarații nemaiauzite, detalii incredibile din culise

Albumul ”Bună seara, iubite” a fost vândut într-un milion și jumătate de exemplare, un record absolut al vremurilor respective. Însă cu toate acestea, Loredana Groza nu a beneficiat de o remunerație pe măsura performanței obținute.

Artista a primit 2.400 de lei, salariul mamei sale de învățătoare. Ea a rememorat cu nostaligie momentele de început ale carierei sale în cadrul podcastului găzduit de Mihai Morar.

”Aveam posibilitatea să câștig bani din concerte. Având trei concerte pe zi făceam cinste la toată școala în pauza mare la liceu. Le cumpăram bilete de autobuz. Nu asta era problema. Eram extrem de generoasă pentru că aveam bani și nu aveam ce să fac cu ei”, a spus Loredana Groza în podcastul Fain&Simplu.

Loredana Groza in tinerete
Loredana Groza in tinerete

Deși pe aceeași piesă recită și regretatul actor Ion Caramitru, cei doi s-au cunoscut după câțiva ani de la lansarea melodiei. Cu toate acestea, la vremea respectivă apăruseră zvonuri cum că cei doi ar fi împreună.

”Nici nu l-am cunoscut ani de zile. Doi, trei ani de zile. Piesa era deja ca un imn, pe buzele tuturor. Toată lumea mă întreba. Auzisem povești că am trei copii cu Caramitru, că e amantul meu. Că a divorțat pentru mine. Tot felul. Gura șanțului era mai puternică decât orice gură. Eram extrem de rușinată de toate aceste bârfe. Trăind într-o Românie comunistă, lucrurile acelea mă afectau. Nu eram antrenată să mă detașez de lucrurile astea cum sunt acum. Era frustrant. Mai ales pentru părinții mei, mai frustrant poate”, a declarat artista.

De ce a fost interzisă Loredana Groza de regimul comunist

Loredana Groza avea să cunoască pe propria-i piele rigorile absurde ale regimului comunist. Nu după mult timp de la lansarea piesei-fenomen ”Bună seara, iubite”, cântăreața a fost interzisă pe micul ecran, din cauza unui ruj de o culoare stridentă, „nedemnă pentru niște tinere comuniste“.

Citește și: Loredana Groza rupe tăcerea! E pentru prima oară când vorbește despre divorț: “Îmi asum această răspundere”

”Pentru mine a fost o depresie foarte mare ultima perioadă a comunismului. Mi se părea că nu mai am niciun viitor ca artist. Eram într-o cumpănă a vieții foarte mare. Nu aveam cum să mai evoluez”, a povestit artista.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a făcut Andreea Antonescu cu toate hainele din perioada Andre
2 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imagini indecente cu Simona Halep. Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt incendiare
Cazacu, dezvăluiri bombă despre Ramona Olaru. A spus, în sfârșit, ce nu mai zisese niciodată
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Anunțul matrimonial scandalos lăsat de o pensionară: 'Caut un domn slab, bine îmbrăcat și...' 😲
Anunțul făcut de artista noastră, la nici un an de la căsătorie: "E foarte greu....
Cum arată la interior vila de lux, din Otopeni, în care locuiesc Jojo și Paul...
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
Cristina Ich, pozată GOALĂ în pat! Imaginea INDECENTĂ e pe net
Horoscop 23 Mai 2024. Vesti bune pentru nativul Rac astazi, Scorpionii se vor face remarcați
Horoscop Zilnic Joi 23 Mai 2024. Gemenii au parte o perioadă foarte bună, iar ziua...
5 zodii își dau seama de propriile greșeli. Zodiile vor primi semne importante din partea...
Ce se întâmplă cu emisiunea „Poftiți pe la noi”, după ce a fost scoasă din...
Iulia Vântur, reacție inedită după ce iubitul ei, Salman Khan, a fost fotografiat în India...
Monica Anghel a slăbit 40 de kilograme! Cântăreaţa, motivul din spatele acestei schimbări radicale: "Am...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *