Cum arată Mădălina Ghenea fără machiaj. Una dintre cele mai frumoase românce și-a surprins fanii cu această imagine

"Cum spune mama 'Cum te-am făcut eu'"

Mădălina Ghenea a fost dintotdeauna o actriță foarte apreciată. Vedeta s-a pozat tot timpul aranjată, machiată, coafată, cu ținute elegante, însă cea mai recentă postare o arată complet diferit. Mădălina Ghenea s-a fotografiat nemachiată și și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare.

Cum arată Mădălina Ghenea fără machiaj. Fanii au reacționat rapid

Mădălina Ghenea a decis să publice imagini cu ea complet nemachiată. Actrița le-a menționat fanilor de pe rețelele de socializare că în ultimele 10 zile vedeta a avut nu mai puțin de opt zboruri cu avionul, semn că a trecut printr-o perioadă aglomerată cu multe zile de muncă.

„Cum spune mama ‘Cum te-am făcut eu'”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram în dreptul fotografiei cu ea nemachiată.

“Tu chiar nu ai nevoie de machiaj, serios / Ești super! Te admir foarte mult / Întotdeauna atât de frumoasă / Ești perfectă”, sunt câteva dintre mesajele pe care le-a primit Mădălina Ghenea după ce a postat imaginile cu ea nemachiată.

Mădălina Ghenea fără machiaj
Mădălina Ghenea fără machiaj

Mădălina Ghenea are o carieră de succes în Italia

Cel mai recent film de succes în care Mădălina Ghenea a jucat este „House of Gucci”, peliculă în care a interpretat-o Sophia Loren. În urmă cu câteva luni a încheiat filmările pentru o nouă producție. Este vorba de „Deep Fear”, un thriller de supraviețuire cu rechini, în care joacă alături de actorul englez Ed Westwick.

În Deep Fear Mădălina Ghenea joacă rolul lui Naomi. Aceasta deține un yacht și pornește într-o călătorie solo prin Caraibe pentru a-și întâlni iubitul Jackson (interpretat de Ed Westwick) în Grenada. O furtună o obligă pe aceasta să se îndepărteze, transformându-și călătoria într-o aventură periculoasă cu traficanții de droguri și rechinii tigru.

„Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariul. Naomi este o tânără extrem de încrezătoare, vibrantă și extrem de realizată. Este o onoare să joc un rol principal feminin atât de responsabil. M-am distrat foarte mult completând o lună de antrenament intensiv de scufundări în pregătirea rolului și sunt foarte încântată să încep să filmez alături de o echipă atât de talentată.”, a declarat Mădălina Ghenea despre noul film, citată de Variety.

Mădălina Ghenea are 35 de ani. Este stabilită în Italia de mai mulți ani și a ajuns una dintre cele mai apreciate actrițe de origine română. Are o carieră de succes în modelling, dar și în lumea filmului. Are și o fetiță alături de Matei Stratan, însă cei doi s-au despărțit.

7.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.