Cum arată meniul de nuntă lansat de McDonald`s. Cât costă și ce conține, de fapt

Cum arată meniul de nuntă lansat de McDonald`s. Cât costă și ce conține, de fapt

Premieră istorică la McDonald’s. Restaurantul face o schimbare în meniu și lansează un pachet special pentru nunți, pentru cei care vor să servească în ziua cea mare alte feluri de preparate decât clasice. De asemenea, mirii pot închiria și restaurantul pentru a se căsători. Iată ce conține meniul și cât costă.

Ce conține și cât costă meniul de nuntă de la McDonald’s

Dacă vrei să ieși din tipare în ziua nunții și să-ți servești invitații cu alte preparate decât cele clasice, gigantul McDonald’s vine cu soluția. Lanțul de restaurante fast-food a făcut o schimbare istorică în meniu și  a început să ofere servicii de catering pentru ziua cea mare.

Reprezentanții McDonald’s s-au gândit că aceasta ar fi o modalitate foarte simplă pentru ca mirii să reducă costurile pentru a rămâne cu bani mai mulți de la nuntă. Astfel, mirii și nuntașii pot alege diferite meniuri în funcție de preferințe.

Un meniu include 100 de burgeri de pui și 100 de cutii de McNuggets sau 100 de burgeri cu brânză și 100 de strips de pui. Lanțul de restaurante fast-food livrează mâncare la prețul de aproximativ 200 de euro. Comanda minimă de 200 de bucăți este însoțită de sloganul: „Fă momentele de nuntă de neuitat”.

Deocamdată, meniul de nuntă a fost lansat în Jakarta, Indonezia, dar ar putea fi extins în întreaga lume dacă va avea succes.

„Există și alte opțiuni de servicii, unde putem oferi și standuri de mâncare la un cost suplimentar. Pachetul de nuntă nu este pentru organizarea unei nunți într-un restaurant McDonald’s, ci doar pentru mâncare, cum ar fi cateringul, cu prețuri începând de la 185 de lire sterline (216 euro), cu o achiziție minimă de 200 de produse”, a declarat Rizki Haryadi, de la McDonald’s Indonezia, potrivit The Sun.

În Hong Kong, cuplurile se pot căsători chiar în restaurantele McDonald’s. Pachetele au fost lansate în 2011 și includ totul, de la invitații până la baloane și un „tort” cu plăcintă de mere pe niveluri.

Pachetul de bază „Happiness Party” costă 350 euro sau 1740 lei și include închirierea locației pentru două ore, echipamente audio, mâncare care costă până la 100 de lire sterline (1.000 de dolari Hong Kong), precum și câteva decorațiuni.

Câte ceva despre McDonald’s

  • McDonalds este cel mai mare lanţ de restaurante de tip fast-food cu hamburgeri din lume, servind în prezent aproximativ 68 de milioane de clienţi pe zi din 119 ţări.
  • Cu sediul în Statele Unite ale Americii, compania a început în 1940 ca un restaurant de grătar operat de Richard şi Maurice McDonald.
  • 1% din populaţia lumii mănâncă zilnic de la McDonald’s.
  • McDonald’s vinde peste 75 de hamburgeri pe secundă.
  • Gigantul fast-food angajează aproximativ un milion de persoane în fiecare an, în SUA.
  • McDonald’s este cel mai mare distribuitor de jucării din lume, datorită meniurilor însoţite de câte o jucărie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *