Cum arăta Neti Sandu, în adolescență. Avea o cu totul altă coafură, își purta părul mai lung. Imagine nemaivăzută

Neti Sandu, prezentatoarea horoscopului de la Pro TV, a fost mereu o prezență fermecătoare pe micile ecrane. Însă pe lângă veștile pe care le aduce zi de zi despre zodii, vedeta este cunoscută și pentru coafura ei inconfundabilă. Cu toate acestea, în adolescență, Neti Sandu arăta complet diferit. Avem imagini nemaivăzute cu prezentatoarea.

Cum arăta Neti Sandu, în adolescență

De mai bine de două decenii, Neti Sandu aduce veștile despre zodii în cadrul rubricii horoscop a știrilor Pro TV. În decursul anilor, vedeta a știut să se reinventeze și să fie mereu o prezență fresh.

Și dacă stilul ei vestimentar a fost întotdeauna în ton cu moda, în privința coafurii, Neti Sandu a preferat să rămână extrem de conservatoare.

Citește și: Neti Sandu, despre omul care a venit cu numele său de scenă la Pro TV. Cum o cheamă, de fapt: “Nu mi-am zis eu așa!” VIDEO EXCLUSIV

Părul vopsit brunet și tunsoarea bob sunt lucrurile esențiale care îi definesc look-ul. În ciuda faptului că mulți oameni sunt de părere că poartă perucă, vedeta nu este deranjată de acest lucru.

”Nu mă deranjează, mă surprinde că nu au înţeles acest lucru. Unii vin şi mă trag de păr, să vadă dacă e perucă. Alţii mă întreabă de ce mă tund la fel. Pentru că nu stă altfel! Altfel nu e uşor de aranjat”, spunea Neti Sandu într-un interviu pentru adevărul.ro.

În adolescență, însă, vedeta avea un cu totul alt look. Ea purta părul lung, dar bretonul se pare că a fost întotdeauna o opțiune la care i-a fost greu să renunțe.

Neti Sanu a vorbit și despre perioada studenției. Pe atunci, stilul ei vestimentar era mult mai colorat.

“La vremea aceea eram puţin mai excentrică în felul în care mă îmbrăcam. În culori drapel, în culori tari, ruj tare cu contur. Mi se potrivea, dar nu se potrivea cu lecţiile pe care le făceam la şcoală”, a spus vedeta în același interviu.

De ce nu își schimbă Neti Sandu tunsoarea

Astrologul a vorbit la un moment dat despre motivul pentru care nu dorește să își schimbe coafura. Neti Sandu a rămas fidelă aceleiași stunsori dintr-un motiv bine întemeiat.

Citește și: Prin ce au trecut Neti Sandu și nepoata ei în vacanța petrecută în America: “Nu m-aș mai duce, e groaznic”

Recunoaște că de-a lungul timpului a încercat unele schimbări, mai ales la recomandarea stiliștilor postului de televiziune unde lucrează, dar și ei au ajuns la aceeași concluzie: trebuie să rămână la coafura care a consacrat-o.

Motivul? Textura firului ei de păr nu îi permite să se coafeze decât așa cum o știm cu toții: drept și cu breton.

”Cred că din liceu, cam așa (a adoptat acest look n.r.), pentru că părul meu e sticlos și am încercat să-l tund altfel, dar dacă îl tund în scări, părul scurt îl trage pe cel lung și atunci pare scămoșat. Și nu am avut altceva ce să fac cu el decât să-l tund drept, pentru că vedeam că se așază foarte bine.”, a declarat Neti Sandu pentru Playtech.ro.

”Am încercat să îl fac și eu ondulat, nu am mai putut să ies din casă, pentru că nu-mi stătea deloc bine. Și după aceea, când au mai venit alți stiliști la Pro TV, au încercat să îl tundă în scari și nu a putut să stea tocmai din cauza asta: cel mic îl trage ca pe arcuri pe cel lung și nu înțelegi nimic de el. Adică dacă tot am găsit ceva bun, de ce să-l stric? Numai de dragul schimbării? Nu.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
5.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *