Cum arată Oana Roman fără machiaj. “E provocarea de sfârșit de an”. A avut curajul să se afișeze așa în fața fanilor

Oana Roman a făcut publică o fotografie în care apare complet naturală

Oana Roman este una dintre vedetele de la noi care vorbește sincer despre ceea ce se întâmplă în viața sa. Este foarte activă pe rețelele de socializare acolo unde, recent, a dezvăluit că după ce a slăbit 25 de kilograme se află în cea mai bună formă a ei. Tot a acolo le-a arătat fanilor cum arată Oana Roman fără machiaj. A primit o mulțime de complimente.

“E provocarea de sfârșit de an”. Cum arată Oana Roman fără machiaj

Oana Roman, în vârstă de 47 de ani, a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea, complet nemachiată și a scris și un mesaj, ca o concluzie cu privire la anul 2022. Vedeta mărturisește că are un ten impecabil datorită moștenirii genetice, dar și pentru că folosește creme bune și face diferite tratamente cosmetice.

„E provocarea de sfârșit de an. Aproape 47 de ani. Fără filtre, fără machiaj! Asta sunt. Tenul meu e așa datorită unei bune moșteniri genetice, dar și pentru că folosesc creme bune și fac tratamente cosmetice de top, practic cele mai bune din lume, și pe care vi le recomand”, a scris Oana Roman în dreptul imaginii cu ea nemachiată.

“Contează și îngrijirea dar, ultimul cuvânt îl are gena! Sănătate și bucurii! / Oricum îmi ești draga, îmi placi și te admir mult… Sănătate și bucurii zilnic / Ești minunată Oana! Eu pun preț pe ce ai tu în cap, apoi pe aspect. Da, arăți f f bine și nemachiată / Frumoasă doamnă”, sunt câteva dintre mesajele pe care le-a primit Oana Roman.

Oana Roman nemachiată
Oana Roman nemachiată

Oana Roman a slăbit 25 de kilograme. 2018 vs 2022

Recent, Oana Roman le-a arătat fanilor și schimbarea ei în ceea ce privește kilogramele. Vedeta a publicat două fotografii, una din 2018, alta recentă, în care se vede transformarea. Fiica lui Petre Roman a slăbit 25 de kilograme în ultimii patru ani. A reușit să obțină o nouă siluetă cu ajutorul procedurilor de remodelare corporală, dar ține și dietă.

„2018 versus 2021. Sfârșitul de an este despre rezoluții, la mine de câțiva ani. Unul din lucrurile de care sunt mândră este transformarea fizică pe care am început-o în 2019. Am ales procedurile de remodelare corporală cu cele mai performante aparate de pe piață. Am început în 2019 cu criolipoliza, cu care am slăbit, după 3 ședinte pe zonă, în jur de 12 cm în talie și șolduri (…) Rezultatele sunt vizibile și de necontestat. Am ținut și țin încă și dieta dar voi face o postare separată pe subiect”, a scris Oana Roman.

Oana Roman a slăbit 25 de kilograme
Oana Roman a slăbit 25 de kilograme

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
4.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *