Cum arăta Ramona Olaru la prima ei apariție la Antena 1. Și-a pus mâinile la ochi, când a revăzut imaginile

Au trecut aproape 10 ani de la prima apariție a Ramonei în platoul de la Neatza

Scris de: Daoud Andra

02 Nov. 2022

Cum arăta Ramona Olaru la prima ei apariție la Antena 1. Și-a pus mâinile la ochi, când a revăzut imaginile

Ramona Olaru este colegă cu Răzvan și Dani de ceva timp, iar telespectatorii o pot vedea zilnic la Neatza, inclusiv în ediția de weekend. Asistenta s-a alăturat echipei de la matinal după plecarea Flaviei Mihășan, însă prima ei apariție în platou a fost cu mult timp în urmă. Răzvan și Dani au scos de la „naftalină” imagini cu Ramona la prima ei apariție la Antena 1. Au trecut aproape 10 ani de atunci.

Cum arăta Ramona Olaru la prima apariție în platoul de la Neatza

Ramona Olaru a devenit „vecina” lui Răzvan și a lui Dani în urmă cu câțiva ani. Ea a apărut însă în platoul de la Neatza cu mult timp în urmă, iar miercuri dimineață, colegii de la emisiune și-au adus aminte de acele momente. Frumoasa asistentă avea doar 23 de ani atunci când a participat la un casting organizat de echipa de la matinal.

Ea și-a făcut apariția în platou plină de încredere, însă cu un look complet diferit față de cel din prezent. Ramona era brunetă pe atunci, avea părul lung și purta ochelari de vedere. Răzvan și Dani au provocat-o să dea o probă de prezentat rubrica meteo, iar ea s-a descurcat cu brio.

Citește și: Ramona Olaru, despre momentele în care se ceartă cu iubitul ei, Cătălin Cazacu. Ce o supără pe vedeta Antena 1: „Mi se urcă la cap” VIDEO EXCLUSIV

Deși Ramona și-a pus mâinile la ochi acum, când a revăzut imaginile, colegii de platou au remarcat evoluția și schimbările prin care a trecut în cei aproape 10 ani. Dani a punctat că Ramona și-a reparat dantura, dar și că a făcut câteva vizite la medicul estetician între timp.

După acel moment, Ramona Olaru s-a alăturat echipei Antena 1, însă nu a fost la Neatza încă de la început. Inițial a fost colegă cu Florin Ristei și Diana Munteanu, la emisiunea „Prietenii de la 11”, care era imediat după „Neatza cu Răzvan și Dani”. După ce aceasta a fost scoasă de pe post, Ramona, Florin și Diana au trecut la Neatza. Primii doi sunt prezenți zilnic în platou, în timp ce Diana Munteanu prezintă ediția de duminică a emisiunii.

Cum arata Ramona Olaru la prima ei aparitie la Antena 1
Ramona Olaru, la prima apariție în platoul de la Neatza

Ramona s-a logodit vara aceasta

În perioada în care s-a angajat în televiziune, Ramona era căsătorită. Între timp, a divorțat, iar de mai bine de un an are o relație cu Cătălin Cazacu. Vara aceasta, sportivul a cerut-o în căsătorie pe asistenta de la Neatza. Ramona a primit un inel superb cu pietre prețioase, în timpul unei vacanțe în Mykonos. Chiar dacă pentru mulți pare că formează un cuplu perfect și că armonia domnește în relația lor, cei doi recunosc că au certuri, la fel ca orice iubiți.

„Ba da, ne certăm și ne certăm foarte rău. Ne-am certat și ieri, nu am vorbit până astăzi la prânz. M-a supărat pe mine cu ceva. Mă rog, chestii banale, nu te gândi că avem chestii serioase, de fete, de… chestii banale, nu știu, că nu a pus un lucru nu știu unde sau că a lăsat nu știu ce chestie pe nu știu ce masă. Chestii banale, nu te gândi. Casnice, da.

Eu am o problemă, o chestie cu exactitatea lucrurilor. Adică dacă îmi spui că vii în 5 minute, vii în 5 minute, nu vii în 6, nu vii în 7. Mi se urcă la cap dacă nu ai venit în ălea 5 minute și de acolo pornește o ceartă: ‘Ți-am zis să vii în 5 minute!’ Așa sunt”. a povestit recent Ramona Olaru, într-un interviu pentru Ego.ro.

 

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.