Cum arată românca de 27 de ani care a reprezentat Ungaria la Miss Universe 2023. Ținuta cu care a făcut furori

Detalii despre românca de 27 de ani care a reprezentat Ungaria la Miss Universe 2023

Miss Universe este, fără doar și poate, unul dintre cele mai cunoscute concursuri de frumusețe din întreaga lume. Anul acesta, competiția a avut loc în capitala San Salvador, din El Salvador, din America Centrală, iar câștigătoare a fost desemnată Sheynnis Palacios, o tânără care a reprezentat Nicaragua. Din păcate, țara noastră nu a avut nicio reprezentantă. Totuși, o româncă s-a aflat printre concurente, dar ea a reprezentat Ungaria. Iată cum arată tânăra de 27 de ani și ce ținută a purtat!

O româncă de 27 de ani a reprezentat Ungaria la Miss Universe 2023

Anul acesta, Miss Universe a ajuns la ediția cu numărul 72. Concursul s-a ținut în capitala San Salvador, din El Salvador, din America Centrală, iar mult râvnita coroană a fost disputată de nu mai puțin de 90 de concurente din tot atâtea state.

În cele din urmă, însă, ea a ajuns la Sheynnis Palacios, în vârstă de 23 de ani. Reprezentanta din Nicaragua a reușit să cucerească juriul cu frumuseţea şi cu eleganţa ei. Pe locul doi s-a clasat Anntonia Porsild din Thailanda, în timp ce poziția a treia a fost ocupată de australianca Moraya Wilson.

Cum arata romanca de 27 de ani care a reprezentat Ungaria la Miss Universe 2023
Blága Tünde

Cum se numește tânăra din România care a reprezentat Ungaria la Miss Universe 2023

România nu a avut nicio reprezentată la celebrul concurs de frumusețe. Și totuși, printre participante, s-a numărat și o tânără din țara noastră. Însă, ea a preferat să reprezinte Ungaria, nu România.

Este vorba despre Blága Tünde, o tânără născută și crescută în județul Harghita, în vârstă de 27 de ani. Superba brunetă a devenit Miss Ungaria și, prin urmare, a reprezentat această țară la concursul de frumusețe Miss Universe 2023. Cu toate că nu s-a numărat printre câștigătoare, Blága Tünde a făcut furori cu frumusețea și cu ținuta ei.

Citește și Cine este Sheynnis Palacios, desemnată Miss Universe 2023. A devenit regina frumuseții la 23 de ani!

”Eu sunt maghiară”

La Miss Universe 2023, tânăra din județul Harghita a purtat costumul național maghiar. Pe pagina sa de Facebook, Blága Tünde a postat un mesaj amplu, prin care și-a motivat decizia de a reprezenta Ungaria în renumitul concurs de frumusețe.

”Eu cred și noi credem în forța culturii noastre! Fiecare gând, cuvânt și gest al meu au fost pentru națiunea maghiară, pentru poporul cu care mi-am împărțit inima și sufletul.

Criticii nu ar trebui să ne descurajeze să ne apărăm cu mândrie naționalitatea noastră. Maghiarii din Transilvania au inima și sufletul împletite cu națiunea maghiară, iar eu, ca parte a acestei minunate comunități, accept atât criticile, cât și laudele. Mă ridic cu mândrie în fața tuturor întrebărilor și criticilor. Eu sunt maghiară!

Sunt mândră de limba pe care o vorbesc, pe care foarte puțini oameni o înțeleg, pentru că este unică și specială. Știu că este dificilă pentru alții, dar este a mea, a părinților mei și, de mii de ani, a tuturor maghiarilor.

Această paradă în propriul meu costum național în El Salvador nu a fost doar un eveniment pentru mine, ci o oportunitate de a arăta lumii că suntem puternici și că nu vom dezamăgi! Am întărit legăturile comunității noastre și împreună am vorbit despre valorile pentru care am luptat timp de secole. Naționalitatea noastră maghiară noastră nu poate fi ștearsă de nimeni.

Noi existăm și vom exista! Nu există granițe care să ne despartă! Identitatea noastră are rădăcini adânci, iar noi suntem dovada vie că vom transmite această tradiție și cultură pentru mii de ani de acum încolo. Am purtat costumul național maghiar cu mândrie și dragoste și reprezint inima tuturor celor care cred în puterea și frumusețea de a fi maghiar”, a precizat tânăra.

Citește și A murit Paco Rabanne. Celebrul designer avea 88 de ani. Ce s-a aflat despre cauza morții!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *