Cum arată Sarah, fata cea mare a Ancăi Serea, la 15 ani. Par a fi mai degrabă surori, nu mamă și fiică

Sarah, fiica cea mare a Ancăi Serea a împlinit 15 ani.
Cum arată Sarah, fata cea mare a Ancăi Serea, la 15 ani. Par a fi mai degrabă surori, nu mamă și fiică

Cum arată Sarah, fata cea mare a Ancăi Serea, la 15 ani. A fost mare petrecere în familia Ancăi Serea. Sarah, fiica ei cea mare, și-a sărbătorit ziua de naștere și a avut parte o super petrecere în gradină.

“Astăzi este o zi importantă în familie, ziua în care Sarah noastră împlinește vârstă de 15 ani. Nu mai este de mult copil, ci o adevărată domnișoară, cu un suflet imens. Mare iubitoare de necuvântătoare, artistă plina de imaginație, veșnică apărătoare a dreptății, sub orice formă s-ar manifesta. Suntem extrem de recunoscători că o avem în viețile noastre , mândri de realizările ei și îi dorim să aibă parte de bucurii și să își împlinească toate visele. La mulți ani, draga noastră Sarah, te iubim!”, a scris Anca Serea pe Instagram, pe 7 august.

Cum arată Sarah, fata cea mare a Ancăi Serea, la 15 ani

Anca Serea a postat câteva imagini de la party pe rețelele de social media, iar Sarah pare mai degrabă sora geamănă, nu fiica ei. Cele două par a fi mai degrabă surori, nu mamă și fiică.

Cum arată Sarah, fata cea mare a Ancăi Serea
Anca Serea și fiica sa, Sarah

Sarah a terminat în vară clasa a VIII-a. După Evaluarea Națională, Anca Serea a spus că fiica ei își dorește să învețe la liceul Nicolae Tonitza din București. “Sarah este extrem de pasionată de designul interior. Putem spune că avem încă o artistă în familie”.

Inițial Sarah a învățat la o școală privată, apoi a fost mutată la una de stat. Ținând cont de declarațiile Ancăi Serea, se pare că Sarah nu s-a acomodat alături de colegi.

„Sarah a fost la privat. Ea e genul de copil mai sufletist și nu era pe aceeași lungime de undă cu colegii de acolo. Am mutat-o la stat. Din punct de vedere al securității și al comodității mi se pare mai ok o școală privată, însă, dacă ne gândim la costuri, atunci categoric este mai avantajos mersul la o școală de stat.”, a povestit Anca Serea pentru FANATIK.

Sarah e fata Ancăi Serea din relația cu regretatul Filip Poplinger. Vedeta mai are un băiat cu omul de afaceri care a murit de leucemie, dar și alți patru copii cu Adrian Sînă.

Anca Serea, o mamă model

Anca Serea și Adrian Sînă formează un cuplu de mulți ani, iar relația lor este una dintre cele mai apreciate din showbiz. Vedeta a recunoscut că mai sunt momente când se ceartă și la un moment dat au discutat și despre divorț.

„Momentele cele mai neplăcute sunt când eu și Adi ne certăm grav și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim, că divorțăm etc. Dar ne iubim atât de mult încât realizăm, chiar dacă ne certăm foarte tare, că nu putem face asta. E nevoie de tact. De-aia suntem o familie, să înțelegem că suntem fiecare cu direcțiile noastre, cu atribuțiile noastre. N-am intenționat niciodată să-i reproșez că pleacă în turneu, că stă mai puțin cu copiii. Avem grijă să avem și momentele noastre în doi, de cuplu. Mergem la hotel, facem genul ăsta de escapade.” A declarat aceasta, într-un interviu pentru okmagazine.ro.

sursă foto: instagram.com

Citește și cum se înțelege Anca Serea cu soacra. Vedeta a dezvăluit totul despre relația lor

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.