Cum arată și cât costă rochia cu care Andreea Esca a apărut la Untold. A făcut senzație

Cât costă rochia pe care a îmbrăcat-o Andreea Esca la Untold.
Cum arată și cât costă rochia cu care Andreea Esca a apărut la Untold. A făcut senzație

Andreea Esca avut o apariție de zile mari la festivalul Untold 2022. Energică și pusă pe distracție, prezentatoarea de la Pro TV a schimbat imaginea sobră de la știri cu o postură nemaivăzută.

Andreea Esca, show de zile mari la Untold

Vedeta a fost în centrul atenției la festival și spre bucuria celor prezenți la eveniment, chiar s-a urcat pe scenă și a mixat muzică. Aceasta a demonstrat că este prima care dă tonul la distracție și voie bună. A cântat, a dansat și a avut parte de un moment inedit alături de Blogul lu’Otravă. A mixat alături de el piese cunoscute și a transmis tuturor pofta de distracție.

Andreea Esca a fost prezentă la Untold, unde a schimbat mai multe ținute pe parcursul celor 4 zile. Vedeta este recunoscută pentru stilul ei vestimentar eclectic, de aceea nu-i de mirare că ținutele ei s-au făcut remarcate de fiecare dată.

Cum arată și cât costă rochia cu care Andreea Esca a apărut la Untold
Rochia purtată de Andreea Esca la Untold

Dintre outfit-urile purtate, o ținută a atras atenția în mod deosebit. Este vorba de o rochie albă, lungă, cu volane și broderii, purtată la Alist „White Party”. Andreea Esca a atras toate privirile cu rochia purtată, care s-a potrivit perfect cu drees code-ul evenimentului.

Cum arată și cât costă rochia cu care Andreea Esca a apărut la Untold

Se știe că Andreea Esca promovează ori de câte ori are ocazia designerii români. Motiv pentru care îmbracă deseori ținute care poartă semnatura unor designeri autohtoni. De aceea, nu este de mirare că rochia albă este o creație a designerului Izabelei Mandoiu.

Rochia purtată la Untold a primit foarte multe complimente și mulți dintre cei care o urmăresc au vrut să știe de unde poate fi achiziționată. Vedeta le-a răspuns celor care au întrebat-o că rochia poartă semnătura unui designer român, dar momentan nu mai este disponibilă pe site.

Pe alte site-uri de specialitate, o rochie în acest stil poate fi cumpărată la prețul de 1195 de dolari, având și o reducere de 39 %. Pe alte site-uri de modă, o rochie asemănătoare costă 1950 de dolari.

După cum a declarat, Andreea Esca nu știe care este cea mai scumpă piesă vestimentară din garderobă, dar dacă îi place un produs, îl cumpără oricum. Vedeta nu ține cont de etichetă dacă îi place cu adevărat ceva.

„Dacă îmi place ceva foarte mult, nu are nicio importanță. Mă uit doar așa, ca să mă uit. Oricum o să-l iau. N-am nicio idee cât am dat cel mai mult”, a declarat Andreea Esca, când a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță.

sursă foto: instagram.com

Citește și Andreea Esca, imagini de la absolvirea fiicei sale. Alexia a terminat studiile unei universități prestigioase din Anglia

8.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.