Cum arată și cu ce se ocupă prima soție a lui Adrian Năstase. Au divorțat după doar un an de căsnicie

De ce au pus punct căsniciei așa repede

Adrian Năstase este cunoscut în România datorită vieții sale politice, având de-a lungul timpului mai multe funcții publice. În anul 2004 a candidat pentru funcția de președintele țării. În schimb, viața personală a încercat să o țină departe de ochii curioșilor. S-a aflat însă faptul că Daniela Năstase nu este prima sa soție, el mai având anterior o căsnicie.

Cine a fost prima soție a lui Adrian Năstase. Au pus punct căsniciei după un an

Adrian Năstase a vorbit de câteva ori despre faptul că Dana este marea lui dragoste. Puțini știu însă că înaînte de căsnicia cu ea, el a mai fost căsătorit. În urmă cu mulți ani, Adrian Năstase a fost căsătorit cu fiica unui cunoscut demnitar. Era foarte tineri pe atunci, discuţiile au apărut rapid, iar divorțul a fost inevitabil.

Cea care i-a fost soție timp de un an lui Adrian Năstase este Ilinca Preoteasa, în prezent Bartolomeu. Este fiica fostului ministru de Externe, Grigore Preoteasa, care a decedat in tragicul accident de avion petrecut pe 4 noiembrie 1957, la Vnukovo, langa Moscova. Ea și Adrian Năstase s-au cunoscut pe băncile facultății deoarece amândoi au absolvit Universitatea din București, scrie impact.ro.

“Ilinca, pe care toți băieții o protejau, s-a îndrăgostit de un tânăr frumos, deștept și cu mare priza la reprezentantele sexului frumos”, declara Madalin Voicu.

Ea s-a stabilit apoi în Statele Unite și s-a căsătorit cu Bogdan Bartolomeu. În prezent se știe că locuiește la Washington și deține un magazin de mobilă și un studio de design interior.

Dana și Adrian Năstase au împlinit 37 de ani de căsnicie

Recent, Adrian Năstase și soția lui, Dana, au celebra 37 de ani de căsnicie. Fostul premier a declarat că acești ani nu au fost tocmai ușor pentru că, la fel ca orice alt cuplu, au trecut și ei prin diferite probleme. Din fericire, împreună au reușit să treacă peste toate.

“Dana şi cu mine sărbătorim 37 de ani de când ne-am căsătorit. Au trecut atât de repede anii… Cu multe bucurii, copii, nepoţi. Cu unele supărări, cu încercări de tot felul.Am sărbatorit călătorind zilele acestea pe Valea Cernei, am traversat Podul lui Dumnezeu, la Ponoarele, şi ne-am bucurat să fim în familie şi să întâlnim câţiva prieteni”, a scris Adrian Năstase pe blogul său.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *