Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Gheorghe Gheorghiu. Au împlinit un an de căsătorie

Gheorghe Gheorghiu: „Intenționăm să mergem într-o croazieră”

Scris de: Daoud Andra

17 Nov. 2022

Gheorghe Gheorghiu și soția lui au împlinit recent un an de căsnicie. Artistul nu a putut fi alături de partenera sa cu ocazia aniversării, fiind plecat în turneu. Cum arată cea care l-a făcut pe cântăreț să spună „Da” și cu ce se ocupă. Pe cei doi îi leagă o prietenie de aproape 30 de ani.

Cine este soția lui Gheorghe Gheorghiu

În urmă cu un an, Gheorghe Gheorghiu se căsătorea cu Gabriela, o femeie de afaceri din Brașov, stabilită de multă vreme peste Ocean. Cei doi și-au unit destinele la New York, iar nași de cununie le-au fost Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu. La aniversarea de un an a căsniciei, artistul nu a putut fi aproape de soția lui. El se află în turneu, alături de nașa lor și de alți artiști români.

În timp ce Gigi Gheorghiu se afla la Detroit pentru spectacole, soția sa, Gabriela, era în New York, acolo unde deține un restaurant cu specific românesc. Femeia care l-a cucerit pe artist este stabilită în SUA de mai bine de 25 de ani. Chiar dacă nu a putut fi alături de ea la aniversarea căsătoriei, interpretul hitului „Unde dragoste nu e, nimic nu e”, a spus că se va revanșa față se Gabriela la sfârșitul anului.

„Nu am putut petrece împreună aniversarea căsătoriei noastre. Eu sunt în turneu cu Bebe Mihu și în clipa aceasta sunt la Detroit, iar Gabriela este la New York. Dar ne luăm revanșa și vom petrece la final de an. Vom avea timp și pentru noi. Intenționăm să mergem într-o croazieră.”, a declarat artistul, pentru viva.ro.

Cum arata si cu ce se ocupa sotia lui Gheorghe Gheorghiu
Gheorghe Gheorghiu și Gabriela, în ziua nunții

Cum și-a cunoscut Gheorghe Gheorghiu soția

Artistul a mai fost căsătorit în trecut și are o fiică din primul mariaj. Pe Gabriela, actuala lui soție, o știe de aproape trei decenii și la început au fost prieteni foarte buni. În urmă cu doi ani, și-a făcut curaj și a cerut-o de soție, la întoarcerea dintr-un turneu. Nunta a avut loc pe 14 noiembrie 2021.

„Noi ne cunoaștem de exact 28-29 de ani, dar ne-am cunoscut profesional. Ne-am cunoscut când a venit în turneu, atunci aveam restaurantul și venea des cu artiști și așa, dar atunci a fost așa o situație că eu aveam o viață mai dificilă, munceam foarte mult, aveam probleme din toate părțile. (…) Era o legătură de prietenie și așa, cu anii, eu aveam încredere în el, el în mine, ne ajutam foarte mult și așa s-a legat.

El s-a dus acolo (n.r în Florida) înainte că rămăsese din turneu și s-a dus cu prietenii, au cumpărat inel. Eu când am aterizat cu fiul meu (n.r. din România) (…) am văzut că era agitat așa, nu mai avea stare (…) a scos inelul, nici nu mai știu ce a zis. (…) Când am văzut că scoate inelul nu-mi venea să cred.”, povestea, anul trecut, soția artistului, pentru Antena Stars.

9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.