Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Nelu Cortea de la America Express. Sunt căsătoriți de 9 ani FOTO

Nelu Cortea este un personaj în adevăratul sens al cuvântului și așa cum se spune, cine se aseamănă se adună, are o relație specială de prietenie cu Cătălin Bordea. Nu e de mirare astfel că cei doi formează una dintre cele mai amuzante, dar și competititve în același timp echipe din cadrul emisiunii America Express. Și dacă celebritatea lui Nelu Cortea a atins cote uriașe în urma show-ului de pe Antena 1, despre familia lui nu se cunosc prea multe. Află cum arată și cu ce se ocupă soția comediantului.

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Nelu Cortea de la America Express

Nelu Cortea și-a lăsat acasă soția și cei doi copii adorabili, pentru a pleca în aventura vieții sale,  America Express – Drumul aurului. Și a reușit să facă o figură frumoasă alături de coechipierul și prietenul său, Cătălin Bordea, ajungând până aproape în finala competiției.

Ioan Mihai Cortea, pe numele său din buletin, este un familist convins. Concurentul de la America Express postează adesea pe conturile de socializare fotografii alături de soție și copii.

Este căsătorit cu Elena Cortea de mai bine de opt ani, cei doi unindu-și destinele pe 16 august 2014. Soția actorului este coregraf, iar acest lucru a reprezentat un avantaj major pentru cei doi concurenți de la Ameirca Express în ultima probă la care au participat.

În ediția de marți seară, Nelu Cortea șI Cătălin Bordea au fost nevoiți să învețe o coregrafie în doar câteva minute și să o prezinte în fața juriului. După ce au reușit să execute pașii de dans, Cortea a mărturisit că este sigur de faptul că își va face soția mândră, mai ales că a obținut un calificativ bun din partea juraților.

”Arăta a dans, cred că nevasta mea o să fie foarte mândră de mine. Ea este coregrafă, iar eu în 5 minute am făcut coregrafie cu 20 de oameni, a fost, nu știu”, a spus Nelu Cortea în cadrul show-ului de pe antena 1.

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Nelu Cortea de la America Express
Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Nelu Cortea de la America Express

Cum a ajuns Nelu Cortea să facă stand-up

Partenerul lui Cătălin Bordea din competiția de la Antena 1 este originar din Huedin. A absolvit cursurile Liceului Teoretic Octavian Goga din orașul natal, iar ulterior a urmat cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică din București.

Însă nu a fost atras de la început de scenă. Când era foarte tânăr, Nelu Cortea le era șofer bunilor săi prieteni Cătălin Bordea și Micutzu. Văzându-i talentul și potențialul, cei doj l-au convins în cele din urmă pe Cortea să urce pe scenă pentru un număr de stand-up.

„Primul meu spectacol, la care au fost vreo o sută și ceva de persoane. Am deschis la Bordea și Micutzu. Ei m-au încurajat să încep. Înainte eu îi duceam pe ei cu mașina. Actor fiind, sărac (râde), mergeam cu ei cu mașina, pentru că ei nu aveau permis. Puneam muzică, povesteam și eu tot făceam glume, făceam glume, făceam glume, până au început băieții să-mi spună „Hai, mă, apucă-te” și eu tot nu, nu. Până la urmă, atât au insistat încât am spus bine, fie, mă apuc”, a povestit Nelu Cortea în 2020, într-un interviu din urmă cu câțiva ani acordat publicației Turnul Sfatului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *