Cum arată soțul lui Emily Burghelea, de fapt. Bărbatul a fost surprins în sfârșit fără mască și ochelari

Zilele trecute, Emily Burghelea a dat naștere celui de-al doilea copil
Cum arată soțul lui Emily Burghelea, de fapt. Bărbatul a fost surprins în sfârșit fără mască și ochelari

Emily Burghelea le-a făcut cunoștință pentru prima dată fanilor cu soțul ei fără ochelari de soare și celebra mască viu colorată. Influencerița a postat o fotografie de colecție pe rețelele de socializare cu băiețelul lor nou-născut. Vedeta a publicat și un mesaj emoționant în care a povestit cum a decurs nașterea celui de-al doilea copil.

Cum arată soțul lui Emily Burghelea

Pe 20 ianurie, vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Nașterea a decurs foarte bine, astfel că după doar o zi Emily și pruncul ei au putut pleca acasă. Băiețelul lui Emily și al lui Andrei a obținut nota maximă la naștere și a avut o greutate de 3,7 kilograme.

Emily Burghelea este extrem de activă pe rețelele de socializare și își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei.

Cu o zi în urmă, influencerița le promisese fanilor că le va face o surpriză. Nu a durat mult și vedeta a postat o fotografie de imediat după naștere. În imagine apare Emily cu bebelușul în brațe și soțul ei, Andrei.

Partenerul lui Emily s-a afișat pentru prima dată fără ochelari de soare, dar purtând totuși o mască de protecție, cel mai probabil pentru că așa prevede protocolul medical din spital.

Totodă, alături de imaginea de colecție, Emily a postat un mesaj de-a dreptul emoționant. Ea a povestit cum a decurs nașterea micuțului lor și cât de mult a ajutat-o partenerul ei în acele clipe.

Citește și: „Emily Burghelea își dorește o familie numeroasă: „Este minunat sentimentul acesta pe care Dumnezeu ți-l poate oferi când ești mamă” VIDEO EXCLUSIV

Cum arată soțul lui Emily Burghelea, de fapt
Cum arată soțul lui Emily Burghelea, de fapt

„Când l-am văzut pe Andrei că intră în sala de nașteri mi s-a părut că se deschide cerul, simțeam că bebe este aroape, dar nici nu sperăm să vină pe lume așa repede! Faptul că tatăl copiilor mei, iubirea vieții mele, alesul meu în fața lui Dumnezeu a fost acolo, lângă mine, mi-a dat o putere nebănuită, îl vedeam cât de emoționat este, îi tremura glasul, avea lacrimi în ochi și nu știa la ce să se aștepte, dar ce a urmat l-a împlinit la un nivel ce nu poate fi explicat în cuvinte…

Timid la început, a prins curaj pe parcurs, văzându-mă pe mine cât de încrezătoare și relaxată eram! Momentul expulziei a fost unul extrem de intens, dar și foarte frumos, împingeam cu toți mușchii și cu tot sufletul, mă rugăm la Dumnezeu, iar Andrei împingea și el cu mine! Îmi împingea capul în piept, în stânga și în dreapta erau moașele care mă ajutau și ele să împing, doamna doctor spunea “Concentrează-te, o să îți ții imediat copilul în brațe, împinge!” iar eu… eu zambeam și trăiam din plin fiecare secundă, simțeam până în adâncul sufletului fiecare contracție însă era o durere împlinitoare, o durere care avea să-mi aducă pruncul mult așteptat la pipept, iar când Andrei a spus “O să reușești! Tu ești cea mai puternică, iubirea mea!” băiatul nostru s-a născut!

„Împărtășesc cu voi una dintre cele mai personale fotografii din viața mea”

L-am ținut imediat în brațe, a deschis ochișorii și m-a privit, moment în care m-am îndrăgostit iremediabil de puiul meu, o stare de fericire absolută, ceva ce nu se poate compara cu nimic pe lume, timpul s-a oprit în loc și în acel moment eram doar noi și îngerii, plutind printre nori! Împărtășesc cu voi una dintre cele mai personale fotografii din viață mea, emoție pură, iubire pură, fericire… Absolută!”, a scris Emily Burghelea, în dreptul imaginii în care apare alături de soțul ei Andrei și fiul lor nou-născut.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce nu au făcut niciodată Ramona Olaru, Dani Oțil și Răzvan Simion
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *