Cum arătau Puya și Melinda, în urmă cu 12 ani, la cununia civilă. Cei doi s-au căsătorit în pantaloni scurți FOTO

Dacă pe Puya îl cunoaște o țară întreagă, pe soția lui puțină lume o știa înainte ca ei să participe la America Express. Cei doi au fost eliminați recent din competiție, însă povestea lor de dragoste este una cu totul specială. S-au cunoscut la un bal al bobocilor pe care Melinda îl prezenta, și unde Puya a fost înșelat la bani, iar ani mai târziu au ajuns în fața ofițerului Stării Civile și au spus un „Da!” hotărât într-o costumație specifică rapperului: pantaloni scurți și tricou.

Cum arătau Puya și Melinda, în urmă cu 12 ani, la cununia civilă

Puya și Melinda formează un cuplu de aproape două decenii. Sunt împreună din 2006, iar în 2011 s-au căsătorit civil. Toată lumea care a participat la eveniment a fost invitată să se îmbrace cât mai lejer, așa că mulți au venit în pantaloni scurți și tricou.

Artistul a vrut să își păstreze stilul vestimentar inclusiv în ziua în care a mers la Starea Civilă, iar Melinda nu a avut o problemă cu asta și a adoptat și ea aceeași ținută. Puya a fost îmbracat într-un tricou alb și blugi scurți, iar soția lui a purtat un tricou negru și pantaloni scurți din același material. (galerie FOTO)

Cununia civilă a avut loc la Primăria Sectorului 3 din București, pe 11 septembrie 2011. La vremea respectivă, cei doi aveau o fetiță. Între timp, familia lor s-a mărit, astfel că acum sunt părinții a trei fete.

În ziua cununiei civile, alături le-au fost membrii familiei și prietenii foarte apropiați. Pentru că pe atunci Puya nu avea o relație bună cu presa și nu voia să își expună familia, artistul le-a transmis ziariștilor veniți să îi felicite că nu sunt invitați la eveniment.

„Eu vorbesc doar prin ceea ce fac şi niciodată despre familie. Degeaba mă feliciţi, pentru că eu o să te întreb: „Pentru ce?”, spunea atunci Puya.

Cununia religioasă a avut loc la o biserică din comuna Belciugatele din județul Călărași, iar petrecerea au organziat-o la cort, pe malul lacului, departe de ochii curioșilor, potrivit Viva.ro. Responsabili cu întreținerea atmosferei au fost artiști precum Smiley, Delia, Connect-R, dar și o formație de lăutari.

Citește și: „Cu ce se ocupă soția lui Puya. Afacerea nebănuită pe care o are Melinda, câștigă bani frumoși din asta

Cum arătau Puya și Melinda, în urmă cu 12 ani, la cununia civilă
Cum arătau Puya și Melinda, în urmă cu 12 ani, la cununia civilă

Cum s-au cunoscut Puya și Melinda

Cei doi s-au cunoscut în timpul unui bal al bobocilor din Deva, pe care Melinda, pe atunci clasa a XII-a, îl prezenta. Puya era invitatul principal al serii și cel care ar fi trebuit să îi facă pe puștii de liceu să danseze în ritmuri de hip-hop.

Numai că artistul a avut parte de o dezamăgire: nu fusese plătit de organizatori, așa că a decis să nu mai urce pe scenă. Cu toate acestea, în cele din urmă evenimentul s-a dovedit a fi unul cum nu se putea mai fericit, întrucât Puya a întâlnit-o atunci pe femeiea vieții lui.

„Ea prezenta Balulul bobocilor în Deva și eu trebuia să cânt. Doar că aveau 1.000 de oameni în sală și mie mi-au zis că nu mai au bani. Așa că nu am mai cântat. Practic, mi-a tras țeapă la concert. Nu ți se pare romantic? Nici acum nu recunoaște și spune că, de fapt, eu le-am tras țeapă. Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut.

Bine acum regret, sincer (râde). Am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit. A durat ceva, oricum. Cântam pe oriunde, oricum, numai să merg încolo. Până într-o zi când mi-am luat inima în dinți și i-am sunat părinții”, declara Puya acum ceva timp.

Citește și: „Ce operații estetice are soția lui Puya. Melinda nu s-a sfiit să răspundă la cea mai controversată întrebare

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *