Cum are grijă Loredana Groza de vocea ei. “Pentru mine, vocea este o ființă în sine și trebuie să o tratez cu cel mai mare respect” EXCLUSIV

Loredana Groza dezvăluie regulile de la care nu se abate niciodată

Numele Loredanei Groza este cunoscut peste tot în România, făcând parte dintre artiștii care reușesc să ridice săli întregi de oameni în picioare. Totuși, talentul se îngrijește cu grijă. Vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, la ce a renunțat pentru a se asigura că vocea nu o să o trădeze vreodată. De asemenea, pentru silueta ei, vedeta are un stil de viață sănătos și ordonat și a uitat de mult de micile plăceri culinare sau de nopțile pierdute.

Loredana Groza, sfaturi pentru români: “Să stingeți lumina, să dați mai încet aerul condiționat sau să vă învățați să trăiți fără”

Loredana Groza s-a bucurat de premiul de popularitate la gala Premiilor Anuale ale Revistei „Actualitatea Muzicală”. Vedeta ne-a recunoscut că este răgușită din cauza aerului condiționat, astfel că încearcă să învețe să trăiască fără acest ajutor care ține căldura la distanță. Cântăreața a transmis câteva sfaturi pentru români, punctând că este important să învățăm să facem economie:

“Aerul condiționat, dragii mei, m-a făcut praf vara asta. Nu cred că sunt singura. Nu putem să trăim, din păcate, ne-am obișnuit. Mă gândeam ce făceam în anii ’80, când nici nu auzisem că există așa ceva și acum nu mai putem să trăim fără asta. Deci, orice învăț are un dezvăț și dacă tot trebuie să facem economie, am înțeles, la orice. Acesta este un lucru bun pentru că eu cred că risipim prea mult și suntem prea răsfățați de tot sistemul acesta în care am crescut și am trăit. Este bine să mai închidem puțin robinetul și să înțelegem că nu trăim singuri, trăim în comunitate și că suntem toți conectați. Oricât am vrea să spunem că nu, noi suntem, de fapt, o mare familie. Este bine să înțelegem lucrul acesta. Să stingeți lumina, să dați mai încet aerul condiționat sau să vă învățați să trăiți fără aer condiționat. Eu încerc, să știi. Mi-am luat evantai.”

Cum își îngrijește vocea

Loredana Groza își tratează vocea cu cel mai mare respect, căci, aceasta ne-a dezvăluit că talentul te poate lăsa la greu dacă nu renunți la lucrurile nocive. Vedeta, care are grijă să facă performanță în fiecare spectacol, a renunțat la vorbitul la telefon pentru cariera sa:

“Pentru mine, vocea este o ființă în sine și trebuie să o tratez cu cel mai mare respect, pentru că, altfel, ea te trădează. Este ca o femeie superbă, care poate oricând să plece și să îți închidă ușa în nas. Trebuie să am mare grijă, mai ales pentru că concertele mele sunt foarte multe, cânt o oră jumătate, două ore, uneori am patru concerte pe zi, plus deplasări, aer condiționat, efort fizic. Nu am foarte mult timp să mă recuperez, sunt ca un sportiv de performanță care în fiecare zi trebuie să concureze pentru olimpiadă, pentru că, pentru mine orice concert este important, chit că este la Urlații din Deal sau la New York, în Manhattan. Am aceeași implicare și dăruire pentru fiecare. În perioada foarte scurtă în care nu am timp nici să dorm uneori, încerc să îmi menajez vocea nevorbind sau nepierzând timpul la telefon. Gossip things, nu. Am uitat de mult chestia asta, fără bârfe, fără ore pierdute la telefon.”

Loredana Groza
Loredana Groza

“Fiecare secundă este foarte bine împărțită, nopțile nu le pierd, nu beau rece, nu vorbesc prostii”

Viața Loredanei Groza este foarte bine împărțită, ea încercând în fiecare secundă să facă ceva pentru cariera ei strălucitoare. Vedeta evită să piardă nopțile, nu bea băuturi reci, iar micile bârfe de la telefon sunt de mult uitate. Ea ne-a explicat că nu ai cum să îți păstrezi altfel vocea și să faci performanță:

“Întotdeauna încerc, în fiecare secundă, să fac ceva în folosul meu, al celor din jurul meu, să scriu un cântec, să pregătesc un show, să îmi creez următorul costum de spectacol. Astăzi m-am machiat, m-am pieptănat singură în timp record pentru că am avut și alte chestii de dimineață de făcut. Fiecare secundă este foarte bine împărțită, nopțile nu le pierd, nu beau rece, nu vorbesc prostii. (râde) Vocea, astfel nu ai cum să o păstrezi și nu ai cum să faci performantă.”

“În altă viață, poate că o să îmi doresc să am un asemenea metabolism în care să mănânc doar pâine”

Pe lângă faptul că are o voce superbă, Loredana Groza se bucură și de o siluetă de vis. Vedeta nu mănâncă înghețată de 20 de ani și a renunțat la pizza și paste. De asemenea, chiar dacă adoră pâinea, ea nu se atinge nici de acest aliment. Cântăreața are grijă să se mențină în formă chiar și când nu poate să meargă la sală și are și câteva secrete pentru partea spirituală:

“Din păcate, am renunțat și la înghețată de peste 20 de ani, la pizza, la paste, la pâine, chiar dacă pâinea este mâncarea mea favorită, când cineva mă întreabă. În altă viață, poate că o să îmi doresc să am un asemenea metabolism în care să mănânc doar pâine și să nu am nicio problemă, să nu trebuiască să merg la sală. În fiecare zi fac sport, dacă sunt plecată am cu mine ustensilele de făcut sport în cameră. Ori alerg, ori merg, fac activități fizice pentru că trebuie să pui sângele în mișcare, trebuie să pui mușchii în mișcare, nu doar mușchii minții sau ai gâtului. Trebuie să fie totul o armonie în viață. Trebuie să te împaci cu oamenii cu care, să spunem că, nu te înțeleg sau nu te înțeleg. Să îi înțelegi, să fii înțelept, să fii, asta este. Eu nu sunt, dar sunt pe drumul cel bun.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *