Cum au apărut Ilinca Vandici și fiul său, în prima zi de școală. Vedeta Kanal D a atras toate privirile FOTO

Ce mesaj i-a transmis lui Zian

Este o zi foarte importantă pentru Ilinca Vandici. Zian, fiul său și al fostului ei soț, a început școala. Cunoscuta prezentatoare de la Kanal D a publicat emoționată câteva fotografii alături de un mesaj adresat direct fiului ei.

Fiul Ilincăi Vandici, prima zi de școală. Prezentatoarea TV a scris un mesaj emoționant

Ilinca Vandici și-a însoțit fiul în prima zi de școală. Vedeta a publicat câteva fotografii pe conturile ei de pe rețelele de socializare, unde apare alături de Zian. Micuțul poartă uniforma școlii la care este înscris și pozează cu zâmbetul pe buze, încântat fiind de acest început. Ilinca Vandici a potat pentru o rochie de culoare maro, iar părul coafat în bucle. A fost fotografiată în timp ce, cu zâmbetul pe buze, îi aranja cravata fiului ei.

„11.09.2023 Prima zi de școală!
Sufletul meu,
Îți doresc să ai mult succes pe toate planurile, să te bucuri în fiecare clipă de universul ce se deschide de azi în fața ta, să fii curios, creativ și mereu intuitiv. Să-ți păstrezi energia superbă și să nu uiți niciodată ca eu sunt mereu acolo, lângă tine! Mi-as dori să te poți vedea prin ochii mei pentru a înțelege cât de mândră sunt de tine și cât de mult te iubesc! Până la stele și dincolo de ele!
Mult succes tuturor copiilor în noul an școlar!”, a scris Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat recent. Ce s-ar fi întâmplat

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu erau căsătoriți din vara anului 2016 și au împreună un fiu, pe nume Zian, în vârstă de șase ani. În primăvara anului 2023 cei doi au decis să spună punct căsniciei lor, iar afaceristul și-a strâns bagajele și s-a mutat din casa în care locuiau împreună. Motivul ar fi fost infidelitatea din partea lui Andrei Neacșu. În tot acest timp, cei doi nu au dat foarte multe detalii despre despărțire.

”Suntem divorțați oficial! Divorțul a avut loc acum ceva timp, într-un mod cât se poate de discret, așa cum este normal sa se întâmple”, a declarat Ilinca Vandici pentru wowbiz.ro în luna iulie.

Întrebată despre această perioadă, din timpul și de după divorț, Ilinca Vandici a spus că nu regretă nimic din ce i s-a întâmplat în viață, că nu trăiește niciodată în trecut, iar lucrurile pe care nu le poate schimba preferă să le dea uitării. Mai mult, ea spune că ia totul ca pe o experiență de viață care o ajută în evoluția sa.

Vezi și – Trucul adoptat de Ilinca Vandici pentru a-și păstra silueta suplă: “Ăsta e secretul ultimei perioade din viața mea”. Ce nouă metodă are

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *