Cum au fost surprinși Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva. Violeta i-a dat de gol, oare Andreea Marin ce va spune?

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au fost căsătoriți din 2006 până în 2013, dar cu toate că cele două vedete s-au separat, au reușit să mențină o relație sănătoasă și normală pentru binele fiicei lor, Violeta. Astfel, ei și partenerii lor actuali au făcut eforturi pentru a-i crea adolescentei un mediu plin de căldură și unitate.

Lavinia Pîrva și fiica lui Bănică au o relație extrem de frumoasă

Lavinia Pîrva și Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., se înțeleg foarte bine. De asemenea, fosta prezentatoare TV menține o relație armonioasă cu fiul cel mare al fostului ei soț. Aceștia se felicită reciproc pentru reușitele lor în mod public, participă la spectacolele și evenimentele importante și petrec chiar și concedii împreună.

Părinții au dorit întotdeauna ca toți copiii și actualii parteneri să aibă o relație sănătoasă și armonioasă unul cu celălalt, și aceasta este realitatea din viața lor.

Astfel, că un nou clip video poate să confirme faptul că legăturile familiale sunt puternice și pline de afecțiune, indiferent că împărtășesc același sânge sau nu.

Citește și: Cum arată socrul lui Ștefan Bănică. Imagine rară cu Lavinia Pîrva și tatăl ei, artista a moștenit trăsăturile de la acesta

Violeta a imortalizat o amintire de familie

Recent, Violeta a împărtășit un Instastory pe propriul său cont personal, dezvăluind că se simte extrem de bine în prezența tatălui său, a soției acestuia, Lavinia Pîrva, și a micuțului Alexandru, într-un decor de poveste.

 

Cel mai probabil, evenimentul a fost o petrecere, deoarece în imagini apar și alți invitați. Însă, fosta membră a trupei Spicy pare să se bucure în mod deosebit de moment, dansând cu pasiune pe ritmul muzicii, și emanând o energie extrem de pozitivă.

Vezi și: Lavinia Pîrva, imagini rare cu fiul lui Ştefan Bănică Jr. Alexandru este copia fidelă a mamei sale

Fetele lui Ștefan Bănică Jr. se înțeleg de minune

Ei bine, această postare nu este un incident izolat. Astfel, putem spune cu încredere că nu este prima dată când cele două ne arată că au o relație armonioasă.

Cu câteva luni în urmă, soția celebrului artist a împărtășit un scurt videoclip pe contul său de Instagram, în care apăreau ea și adolescenta de 15 ani, bucurându-se de timpul petrecut împreună.

 

Ele au participat la un concert susținut de Ștefan Bănică Jr., și în timpul evenimentului, au părut mereu pline de bucurie și entuziasm. Au fredonat în unison versurile melodiilor interpretate de artist, iar zâmbetul le-a însoțit pe tot parcursul serii.

Te poate interesa și: La ce umilințe a supus-o Ștefan Bănică Jr. pe Andreea Marin, de fapt. Apropiații nu au îndrăznit să rupă tăcerea până acum

Totuși, frumoasa brunetă preferă să își mențină momentele speciale departe de ochii publicului.

”Nu-mi place să intru în intimitatea familiei mele pe conturile de socializare, fac asta rar și doar atunci când simt cu adevărat să împart un anumit moment sau sentiment din viața mea cu publicul meu.”, spunea, mai demult, soția lui Ștefan Bănică Jr., pentru Viva.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8.7 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *