Cum au reacționat copiii, după ce Dinu și Deea Maxer au divorțat. Cea mică are impresia că are două case: „I-am spus că avem casa fetelor și casa băieților” VIDEO EXCLUSIV

Dinu Maxer: “Evident, suntem fericiți pentru că au acceptat”

Mulți au fost surprinși în momentul în care Deea și Dinu Maxer au anunțat că s-au decis să meargă pe drumuri diferite, după o relație de 19 ani și 15 ani de căsnicie. Vedetele, care au împreună doi copii, Andreas și Maysa, se luptau în ultima perioadă cu anumite certuri, acesta fiind motivul care a dus la despărțire. Dinu Maxer ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a explicat cum a privit divorțul, la început, dar și cum le-a explicat copiilor ce se întâmplă.

Dinu Maxer, despre cum au înțeles copiii săi despărțirea

Pe Dinu Maxer l-am întâlnit la avanpremiera filmului “Gardienii Galaxiei – volumul 3”. Acesta ne-a vorbit despre cum își organizează programul cu micuții săi, de care este extrem de mândru. Mai mult, artistul ne-a explicat și cum au înțeles Andreas și Maysa faptul că părinții lor nu mai sunt împreună. Când vine vorba despre divorț, Dinu Maxer a punctat că a văzut despărțirea, la început, ca pe un eșec, amintindu-și de separarea dintre părinții săi, însă a reușit să treacă peste și să meargă mai departe.

Citește și: De ce s-a despărțit Dinu Maxer de iubită, de fapt. Mărtusiri neașteptate: “Acest lucru a afectat-o”

Cum este viața de tătic cu atâtea schimbări? Cum te împarți?

Dinu Maxer: O mare perioadă din viața mea am refuzat ideea de copii, dar când Andreas a venit pe lume mi-a declanșat un sentiment patern fantastic, combinat cu dorința de a-l aduce pe Andreas pe scenă. A fost o nebunie care ne-a făcut să ne jucăm foarte mult. Atunci, am intrat în jocul tată-fiu la un alt nivel, nu neapărat doar educational. Consider că sunt prietenul lui. Suntem la un film împreună, un film care este cumva între vârsta lui și a mea. Căutăm puncte comune.

Cum e programul tău cu el acum?

Dinu Maxer: Andreas învață după-amiaza. Am crezut că o să fie o mare problemă, dar a reușit să își împartă programul extraordinar. Mi-a zis: “Tati, când vin de la școală sunt obosit, vreau să mă joc!”. Am spus: “Ok, și când îți faci temele?” A răspuns: “Dimineața!”. Îți spun sincer, l-am văzut trezindu-se la ora 7 dimineața, își punea alarma pe telefon, ca să aibă timp până la 11 jumătate, când pleacă spre școală, să își termine temele.

Am un băiat conștiincios și momentan joc după cum îmi cântă el. Are note foarte bune față de anii trecuți, are o evoluție extraordinară și sunt un tată mândru. Sunt mândru și de Maysa, pe care o mai iau din când în când acasă de la grădiniță. Ne jucăm, ne uităm pe cărticele, învățăm culorile, învățăm literele, ne uităm la desene. La ora 9, 9 și ceva, zice: “Tati, vreau la casa fetelor!”. Așa a înțeles această separare. Și atunci o duc la Deea și încheiem o seară frumoasă.

Citește și: Dinu Maxer a dezvăluit de ce s-a despărțit de fapt de Nicoleta Luciu. “Unul dintre motivele pentru care relația s-a încheiat”

“Evident, suntem fericiți pentru că au acceptat”

Cum au înțeles copiii această separare? Ce au spus?

Dinu Maxer: Noi am făcut un lucru inteligent, după părerea mea. Am hotărât ca Deea să se mute pe aceeași scară a blocului. Copiii nu au simțit diferența, doar fetița, ei i-am spus că avem casa fetelor și casa băieților. Ne jucăm așa, cu aceste cuvinte pe care le acceptă. Toate jucăriile sunt la casa fetelor, mai sunt câteva și la tati. Mai am trambulina, topoganul, mingea, astfel că atunci când e cu tati face lucruri sportive. Andreas are camera lui, universul lui, pentru el este foarte frumos. Se duce la mami și mănâncă din când în când, nu întotdeauna, dar o face des. Evident, suntem fericiți pentru că au acceptat.

Citește și: Deea Maxer, prima reacție după ce fostul ei soț a confirmat că are o nouă relație. Artistul și actuala lui iubită s-au afișat deja împreună

S-a văzut în fiul său: “A fost o chestie extraordinar de ciudată, exact în clasa a 5-a au divorțat și ai mei”

Andreas este, totuși, mai mare. Mă gândesc că modul în care a înțeles ce se întâmplă este diferit.

Dinu Maxer: Andreas ne-a dat o lecție de viață. La un moment dat, spre finalul relației, când am spus că nu mai putem să continuăm, eram deja separați de două săptămâni, Deea era mutată și Andreas a venit la mine și mi-a spus: “Tati, este mai bine așa, nu vă mai certați atât de mult!”. Are 12 ani, trebuie să recunosc că m-am regăsit în cuvintele lui atunci când au divorțat ai mei. A fost o chestie extraordinar de ciudată, exact în clasa a 5-a au divorțat și ai mei.

Ai refuzat mult timp ideea de căsnicie și copii. Crezi că te-ai gândit mereu la divorțul părinților tăi și acest lucru te-a afectat, gândindu-te la ce o să te faci dacă divorțezi?

Dinu Maxer: Din cauza divorțului părinților, am refuzat foarte mulți ani căsătoria. În momentul în care am fost pus în fața divorțului, am considerat că este un eșec. Dar am trecut peste fiindcă în viață poate că este mai importantă înțelegerea decât un țel de genul acesta care într-o societate modernă poate să pară și absurd.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *