Cum conturăm corect sprâncenele și la ce produse apelăm. Claudia Preduca, make-up artist: „În funcție de asta ar trebui să alegem” SPECIAL

Produsul care nu trebuie să îți lipsească din trusa de machiaj

Scris de: Daoud Andra

22 May. 2023

Cum conturăm corect sprâncenele și la ce produse apelăm. Claudia Preduca, make-up artist: „În funcție de asta ar trebui să alegem” SPECIAL

Niciun look nu este complet fără conturarea sprâncenelor. Indiferent ce efect am vrea să obținem și ce fel de produse folosim, acesta este un pas esențial pentru un machiaj reușit. Claudia Preduca, make-up artist, vine cu câteva ponturi care ne ajută să punem corect în valoare sprâncenele și ne spune și ce greșeli să evităm.

Claudia Preduca, make-up artist: „Depinde foarte mult de sprâncenele noastre”

Care este cel mai potrivit produs pentru machiajul sprâncenelor? Fard, creion? De ce ar trebui să ținem cont?

Nu există cel mai potrivit produs, contează foarte mult cu ce ne descurcăm noi cel mai bine. În funcție de asta ar trebui să alegem produsul pentru sprâncene.

În ce situații se face de fapt machiajul sprâncenelor? E de preferat să fie făcut de fiecare dată sau sunt și momente în care putem să sărim peste această etapă?

Cred că depinde foarte mult și de sprâncenele noastre. Dacă suntem mulțumiți de forma sprâncenelor, nu cred ca e nevoie de ceva mai mult decât un gel de fixare. Însă dacă vrem să corectăm forma, atunci le vom machia ori de câte ori simțim nevoia.

Citește și: Cum obții un machiaj perfect pentru fotografii. Claudia Preduca, make-up artist: „Tenul este mereu important” SPECIAL

Care sunt principalele greșeli de evitat atunci când se face machiajul sprâncenelor? Când poate strica look-ul?

Cred că trebuie să fim foarte atenți la culoarea acestora. De exemplu dacă avem părul blond, trebuie să alegem o culoare potrivită în așa fel încât totul să fie armonios. Nu trebuie să le facem foarte închise la culoare.

claudia preduca (5)
Claudia Preduca, make-up artist

Claudia Preduca, make-up artist: „Gelul de fixare este un must have”

Sprâncene puternic conturate sau, dimpotrivă, sprâncene care să ofere un aspect natural?

Din nou, în funcție de preferințe, dar și de culoarea părului nostru. Dacă avem părul brunet le putem face și puternic conturate, dar și mai light.

Citește și: Machiajul tenului cu tendință acneică. Claudia Preduca, make-up artist: „Roșeața se ascunde cu un corector verde” SPECIAL

Ce recomanzi să se folosească înainte și după machiajul sprâncenelor? Ce ajută mai bine la fixarea acestuia?

Gelul de fixare al sprâncenelor este un must have, gel sau ceară de fixare, în funcție de preferințe.

Care este momentul ideal pentru a contura sprâncenele? Înainte sau după aplicarea fondului de ten?

Aici din nou, este vorba de tehnica pe care o preferi, spre exemplu, mie îmi place să încep machiajul cu sprâncenele. Nu îmi place să fac sprâncenele după fond de ten, dar nu este o greșeală dacă faci asta. Este doar o preferință.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Roxana Ciuhulescu a refuzat să participe la Survivor All Stars?
4.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *