Cum e Ștefan Lungu în rolul de părinte: „Sunt foarte bun ca tătic, foarte mișto și foarte cool”. Ce dezvăluie despre fiica sa, Natalia VIDEO EXCLUSIV

El ne-a mărturisit că nu este un tătic paranoic și este sigur că Natalia o să își croiască singură un drum bun în viață
Cum e Ștefan Lungu în rolul de părinte: Sunt foarte bun ca tătic, foarte mișto și foarte cool. Ce dezvăluie despre fiica sa, Natalia VIDEO EXCLUSIV

Ștefan Lungu se bucură de o fetiță, Natalia, în vârstă de 8 ani, din fosta căsnicie cu Anca Lungu. Acesta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu are emoții, chiar dacă micuța lui o să crească și o să se îndrăgostească. El a punctat că are mare încredere în fiica sa și nu este un tătic paranoic.

Ștefan Lungu, despre fiica sa

Ștefan Lungu a participat la avanpremiera “The perfect escape” fără fiica sa, care se află în Franța, alături de mama ei, Anca Lungu, fosta știristă de la Antena 1. Acesta ne-a dezvăluit că este un tătic foarte bun pentru fiica sa:

“Copilul este la studii. Este cu mama la studii. Am venit să vizionez filmul, fără copii. Nu am văzut nici măcar dacă este pentru copii, dacă are acces parental. Sunt foarte bun ca tătic, foarte mișto și foarte cool. Abia aștept să vină, acum, în februarie, să dovedesc lucrurile acestea. La băieți nu știu și nici nu caut răspunsul, îmi este OK.”

Nu își face probleme atunci când vine vorba de viitorii pretendenți

De asemenea, acesta a punctat că nu își face griji pentru momentele în care fiica lui o să crească și o să se bucure de pretendenți. El ne-a mărturisit că nu este un tătic paranoic și este sigur că Natalia o să își croiască singură un drum bun în viață:

“Cât mai are ea până se îndrăgostește…se îndrăgostește, se dezîndrăgostește, ca în viață, nu e problemă. Este în regulă. Nu. (n.r. nu are emoții) Nu sunt un tată paranoic pentru că am o încredere incredibilă în ea. Ea, cu siguranță, o să știe să își croiască viața pentru că este un copil foarte matur și super inteligent. Nu îmi fac nici cea mai mică problemă. A fost crescută de ambii părinți așa cum trebuie și dovada cea mai bună este că merge pe drumul cel bun.”

Citește și – În ce relație a rămas Ștefan Lungu cu Anca, fosta lui soție: „Una din puținele normale” VIDEO EXCLUSIV

“Cu toate că este copil, este extrem de matură pentru vârsta ei”

Ștefan Lungu este extrem de mândru de fiica lui, care, deși are 8 ani, este extrem de matură pentru vârsta ei. El ne-a mărturisit că micuța are câte o pasiune în fiecare zi, mai ales pentru că se află la vârsta în care descoperă lumea și își trăiește copilăria:

“M-a dat pe spate în fiecare zi cu replicile pe care le are când suntem împreună, cu modul de a se purta, cu felul ei de a fi. Cu toate că este copil, este extrem de matură pentru vârsta ei. Ea are câte o pasiune în fiecare zi, seamănă cu mine. (râde) Ea are multe pasiuni, este în momentul în care trebuie să descopere viața. Nu cred că este acum timpul să ai o pasiune nebună pentru că îți pierzi copilăria. Trebuie să ai toate pasiunile din lume, să încerci din toate câte puțin și la final să fii happy.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *