Cum e viața lui Puya cu trei fete. Soția artistului a dat din casă: “Seamănă cu mine” VIDEO EXCLUSIV

”Cum cresc copiii ai probleme mari și tot așa”

Melinda și Puya formează unul dintre cele mai lognevive cupluri din România, fiind împreună de la 17 ani. Cei doi au trei fiice, Melissa, Iuliana și Natalia, și se gândesc să mărească familia, sperând că cel de-al patrulea copil să fie băiat. Nu grăbesc lucrurile, așa că în momentul de față se bucură de această formulă și experimentează toate perioadele din viața fetelor. De curând, Melinda a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că nu este deloc ușor să fie mamă a trei fete, mai ales că două dintre ele sunt în perioada de adolescență.

Soția lui Puya, detalii despre familia lor

Deși Puya este unul dintre veteranii artiști de hip-hop din România și toată viața a fost în fața publicului, când e vorba de familie, Dragoș Gărdescu (pe numele real) a preferat discreția. Ceva mai transparentă, Melinda a declarat că nu duc o viață diferită față de alte persoane și că au același gen de preocupări și activități, cel puțin în ceea ce privește viața de familie.

Pe soția artistului am întâlnit-o la deschiderea unui magazin de bijuterii și, profitând de faptul că era singură, am întrebat-o cum este Puya atunci când vine vorba de romantism sau de alesul cadourilor pentru ea.

”Îmi cumpăr bijuterii, dar, de obicei, le primesc cadou de la Dragoș. Îmi cumpără bijuterii în loc să-mi cumpere altceva. Este mai ok. Dar îmi și cumpăr singură”, ne-a povestit Melinda.

Citește și: Anunțul făcut de soția lui Puya despre al patrulea copil. Ce dorință are Melinda: ”Dragoș face fete” VIDEO EXCLUSIV

Fetele lor nu au ajuns încă la vârsta la care să își dorească astfel de cadouri sau, cel puțin până în momentul de față, Melinda nu a remarcat o oarecare atragere spre această zonă. Nu poate spune însă același lucru și despre make-up.

”Fetele au dat iama la machiaje. Le-au distrus pe toate, ca să zic așa. La bijuterii au încercat puțin, încă nu prea le place, sunt mici, dar la machiaje nu sunt mici. La 13 ani deja cam vrei să faci ceva. Am noroc că cea mare nu vrea să se machieze. Din punctul meu de vedere, niciuna nu are nevoie de machiaj, dar mai încearcă ele pe acasă așa. Cea mijlocie se dă cu negru pe la ochi așa mereu”, ne-a povestit amuzată partenera de viață a lui Puya.

Culmea este că Melinda nu înțelege de unde pasiunea fetelor sale pentru farduri și produse cosmetice, mai ales că ea nu este genul care să petreacă ore întregi în fața oglinzii sau care să apeleze constant la serviciile saloanelor de înfrumusețare pentru make-up sau coafură.

”Nu mă machiez, cred, din cauza tenului. M-a ajutat mereu culoarea tenului. Îmi mai dau cu blush. Așa se zice, nu? Mă mai dau cu ruj și rimel, dar mereu uit să mă dau cu rimel, adică mă dau cu de toate, dar rimelul îl uit mereu. Dacă aș fi fost negresă, poate ar fi mers să mă machiez mai extravagant, cu albastru, cu portocaliu pe la ochi. Dar nici nu știu să mă machiez. Azi, spre exemplu, m-am machiat singură ca să fiu și eu mai elegantă, dar, de obicei, nu mă machiez. Fetele seamănă cu mine la ten. Cea mijlocie e mai deschisă așa un pic, dar se bronzează imediat”, a mai completat Melinda.

Melinda și Puya au grijă ca fetele lor să aibă tot felul de activități educative

Viața cu trei copii nu este deloc ușoară, iar Melinda și Puya nu sunt departe de alți părinți. Ce-i drept, cea care se ocupă mai mult de creșterea și educația lor este Melinda, căci artistul este mai mereu la studio sau prin concerte. Melinda nu se plânge, căci și-a dorit o familie numeroasă, însă recunoaște faptul că, odată cu creșterea copiilor, și problemele se înmulțesc.

”Cea mică a început și ea clasa 0. Le am pe toate trei la școală. În sfârșit. Am zis că mai am un pic și scap, dar de unde, o să vină și mai greu. Cum cresc copiii ai probleme mari și tot așa. Vacanța asta am stat acasă. Toți am fost obosiți. Ele au multe activități, au meditații și stăm mai puțin împreună, seara mai apucăm să stăm. Așa că în vacanță am stat acasă, am mai ieșit și noi prin oraș, am fost pe la restaurante, chestii așa prin împrejurimi. Nu puteam să plecăm niciunde”, a mai completat soția artistului.

Citește și: Ce a făcut Puya, în momentul în care o fană a urcat pe scenă lângă el. Soția lui, Melinda, se afla în public. Mesajul incredibil transmis

Din fericire pentru ea, până în momentul de față nu are discuții cu ele despre haine și accesorii. Într-o perioadă în care adolescenții pun mare preț pe imaginea lor și vor tot felul de piese vestimentare de brand și accesorii care să iasă cât mai mult în evidență, cele trei fete ale familiei Grădescu aleg mai mult stilul sport. Așa că vacanțele nu sunt o corvoadă pentru Melinda, adică împachetatul bagajelor atunci când vine vorba de o deplasare departe de casă.

”Am avut minivan când erau ele mici. Atunci luam cu mine prea multe lucruri că erau mici și trebuia să schimb tot, dar acum nu. Fiecare are o geantă, un troler. Cea mare este pe stilul mai sport, deși nu prea își ia haine, cea mijlocie mai mult cu farduri. Deci nu sunt disperate așa după haine. Sunt amândouă pe adidași. Pe cea mică încă o îmbrac eu. Chiar dacă are 6 ani, o mai îmbrac eu. Cred că până la 10 ani o să îi aleg hainele. În general, fetele sunt mai cuminți”, a mai completat Melinda pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *