Cum fac stewardesele pentru ca hainele lor să nu se șifoneze în bagajul de călătorie. Secretul nebănuit al ținutelor impecabile

Poți folosi și tu trucurile lor. N-o să mai ai problema hainelor șifonate
Cum fac stewardesele pentru ca hainele lor să nu se șifoneze în bagajul de călătorie. Secretul nebănuit al ținutelor impecabile

Ți s-a întâmplat și ție ca atunci când ai mers în vacanță hainele să se șifoneze, chiar dacă te-ai străduit să le așezi cum trebuie? Stewardesele au câteva secrete pentru a avea întotdeauna ținutele impecabile, chiar și în bagajul de călătorie. Iată mai jos trucul stewardeselor, cei patru pași simpli pe care trebuie să îi urmezi pentru a nu mai avea această problemă.

Trucul stewardeselor: ce fac pentru ca hainele lor să nu se șifoneze în bagajul de călătorie

În primul rând trebuie să fii foarte atent atunci când cumperi valiza de călătorie. Pentru ca hainele să nu se șifoneze, este foarte important ca valiza să fie una rigidă. Chiar dacă nu te-ai fi gândit la asta, un bagaj de acest fel rezistă la lovituri și la șocuri, oferind o mai bună protecție hainelor din interiorul lor.

Al doilea pas este să te gândești la lucrurile pe care trebuie să le pui în bagaj. Fă mai întâi o listă pentru a te asigura că nu uiți ceva. Este important ca la destinație să ai tot ceea ce îți este necesar, scrie playtech.ro.

Cea mai bună modalitate de a organiza lucrurile în valiză este următoarea: mai întâi pune prosoapele și încălțămintea, apoi hainele mai grele, cum sunt blugii sau cele mai groase. Cele mai ușoare ținute (cele care se pot șifona foarte ușor) trebuie puse la final.

Este foarte important să folosești fiecare colț din bagaj și să nu lași niciun spațiu liber. În orice compartiment poate fi pus un articol mic de îmbrăcăminte, cum sunt lenjeria intimă sau șosetele. Toate acestea se rulează și se așază astfel încât să nu se șifoneze și să ocupe cât mai puțin spațiu.

La final, după ce ajungi la destinație, nu uita să scoți totul din bagaj și să le așezi în dulapul din hotel sau apartamentul închiriat. Astfel hainele tale vor rămâne fix cum le-ai pus în bagaj cu câteva ore înainte. Acum nu îți rămâne decât să te bucură de o vacanță de vis fără grija hainelor șifonate!

Cum poți să lucrezi ca stewardesă. Care sunt condițiile de angajare

 • minimum 18 ani
 • pentru companiile din Orient – minimum 21 de ani
 • este suficient să ai cel puțin 1,57m, ca femeie, și 1,75m, ca bărbat
 • Etihad Airways și Qatar Airways respectă ”cerința celor 212 cm”
 • trebuie să știi să înoți
 • în cazul în care ai tatuaje pe corp, acestea trebuie acoperite, niciodată vizibile
 • sunt și excepții: Qatar Airways nu acceptă stewardesele care au tatuaje
 • să cunoști bine limba engleză – unul dintre cele mai importante criterii
 • nu trebuie să ai studii superioare, ci diploma de Bacalaureat
 • dacă ai și o licență în Comunicare sau Relații cu Clienții îți va fi de mare ajutor și va conta în momentul în care te vei angaja ca stewardesă
 • starea ta de sănătate trebuie să fie una foarte bună. Vei face mai multe analize, iar în cazul în care se descoperă o boală care s-ar putea agrava în timpul zborului, vei fi respinsă.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9.2 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *