Cum faci răcoare rapid în casă dacă nu ai aer condiționat. Trucuri geniale, cu efect imediat

Trucuri care te vor ajuta să nu te mai confrunți cu temperaturi ridicate în casă
Cum faci răcoare rapid în casă dacă nu ai aer condiționat. Trucuri geniale, cu efect imediat

Cum faci răcoare rapid în casă, dacă nu ai aer condiționat. Perioada cea mai călduroasă din an a început și cu toții ne dorim metode simple pentru a ne răcori. Cea mai eficientă soluție pentru această situație o reprezintă aerul condiționat, însă este destul de costisitor și nu toți oamenii își permit o asemenea investiție. Există însă câteva trucuri de mare ajutor.

Cum faci răcoare rapid în casă dacă nu ai aer condiționat

Pune un prosop umed la geam. Acesta va acționa exact ca un aparat de aer condiționat, însă unul “natural”. Atunci când noaptea sunt multe grade afară acest truc te va ajuta să faci răcoare în dormitor.

Cuburi de gheață și un ventilator. Dacă ai un ventilator în casă și vrei să răcorești mai repede trebuie doar să pui în fața sa o farfurie cu mai multe cuburi de gheață. Așa vei avea un somn liniștit, într-o camera răcoroasă.

Scoate dispozitivele electronice din dormitor. Cele mai sunt lăsate mereu la încărcat sporesc disconfortul termic astfel că mai bine le scoți din camera în care dormi. Așa vei reuși să mai scazi temperatura, potrivit spynews.ro.

Baie rece pentru picioare. Dacă vei sta cu picioarele în apă rece te vei răcori imediat și te va ajuta să ai un somn mult mai liniștit. Răcorirea picioarelor îmbunătățește circulația sângelui și direcționează energia calorică spre extremitățile picioarelor, reglând în acest mod temperatura corpului. Vei reuși să te odihnești mult mai bine.

Șosetele umede sunt de mare ajutor. În nopțile cu temperatură foarte mare o pereche de șosete umede te vor ajuta să dormi mai bine. Ține-le câteva ore în congelator, apoi pune-le în picioare.

Alege lenjerie de pat din bumbac. Atunci când schimbi lenjeria de pat cu una din bumbac o să vezi diferența. Fibrele naturale sunt cele mai respirabile și ușoare. Te vor ajuta să nu transpiri pe timpul nopții.

Pornește hota din bucătărie. Aceasta aspiră aerul fierbinte și umed din casă și te poate ajuta să scapi de căldură, dar și să economisești bani. Asigură-te că pornești și ventilație din aerisire.

Bea mai multă apă. Apa te ajută mereu să reglezi temperatura corpului și te menține hidratat. Ca să nu te mai confrunți cu senzație de prea cald asigură-te că bei suficientă apă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9.4 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *